Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπράγκα – Νάπολι 1-2: Νίκη με απίθανο αυτογκόλ για τους «παρτενοπέι»

Μπράγκα – Νάπολι 1-2: Νίκη με απίθανο αυτογκόλ για τους «παρτενοπέι»

Η Νάπολι κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπράγκα με 1-2, με επικό αυτογκόλ του Νιακατέ στο φινάλε του παιχνιδιού.

Η Νάπολι μπήκε με το δεξί στους ομίλους του Champions League, καταφέρνοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπράγκα, με τη νίκη να έρχεται με αναπάντεχο αυτογκόλ του Νιακατέ στο 88′ για τους «Παρτενοπέι».

Η Νάπολι για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν δεν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μπράγκα και δυσκολεύτηκε αρκετά για να πάρει το τρίποντο, φτάνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης που νωρίτερα πήρε «χρυσό» τρίποντο με τον Μπέλιγχαμ στο τέλος κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου.

Η Νάπολι κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον αρχηγό της, τον Ντι Λορέντσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 45+1′ ο Ιταλός ακραίος μπακ, είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για στημένη φάση και εκμεταλλεύτηκε μία αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα και με αριστερό δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Πορτογάλους να καταφέρνουν να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση στο 84ο λεπτό, με τον άνθρωπο που είχε σφραγίσει την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League.

O Μπρούμα με γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1 και έδωσε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με αυτογκόλ του Νιακατέ δύο λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024