Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Υπερθέαμα στο Μόναχο και μεγάλη νίκη των Βαυαρών

Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Υπερθέαμα στο Μόναχο και μεγάλη νίκη των Βαυαρών

Μυθική ματσάρα στο Μόναχο, με την Μπάγερν να επικρατεί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3).

Μια απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση προσέφεραν στο Μόναχο Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό το ματς της Alianz Arena, με τους Βαυαρούς να επικρατούν των «κόκκινων διαβόλων» (4-3).

Αλλη μια προβληματική μέρα στη δουλειά για το σύνολο του Ερικ Τεν Χααγκ, που εμφάνισε και πάλι πολλά κενά στα μετόπισθεν. Δύσκολοι καιροί για τη Γιουνάιτεντ, που είδε ξανά τον Ονάνα να την…κρεμάει σε κρίσιμη αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν ξετύλιξε όλα τα… δώρα των «κόκκινων διαβόλων» και με πλουραλισμό στην επίθεση, θα μπορούσε να φτάσει στο τρίποντο με λιγότερο άγχος.

Με… ευγενική χορηγία Ονανα, οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 28′. Ο Σανέ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ δεν έβαλε σωστά το χέρι του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Το 2-0 ήρθε στο 32’ όταν ο Μουσιάλα κέρδισε μια κόντρα, έκοψε για τον Γκνάμπρι και αυτός πλάσαρε άμεσα.

Η ομάδα του Τεν Χααγκ δεν παράτησε το ματς και με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, μείωσε στο σκορ. Ο Χόιλουντ πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά όμως ο Έρικσεν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι. Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 3-1.

Με τη μία χαμένη ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ξανά στο 89’ όταν ο Κασεμίρο, πεσμένος μέσα στην περιοχή, κατάφερε να πλασάρει τον Ούλραϊχ. Στο 91’ η Μπάγερν είχε δοκάρι σε προβολή του Μίλερ και δευτερόλεπτα μετά ο ο Τελ με πλασέ διαμόρφωσε το 4-2. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ, ήταν να διαμορφώσει το τελικό 4-3 με κεφαλιά του Καζεμίρο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Λάιμερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μουσιάλα (75’ Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ (87’ Τελ), Κέιν (87’ Κέιν).

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Λίντελεφ, Μαρτίνες, Ρεγκιλόν, Νταλότ, Πελίστρι (81’ Γκαρνάτσο), Κασεμίρο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Έρικσεν (69’ ΜακΤόμινεϊ), Χόιλουντ (81’ Μαρσιάλ).

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024