Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Παντούση: «Το Ναυάγιο είναι μια μεγάλη παραγωγή» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ιωάννη Παπαζήση

Αναστασία Παντούση: «Το Ναυάγιο είναι μια μεγάλη παραγωγή» – Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ιωάννη Παπαζήση

Η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA μίλησε για «Το Ναυάγιο» και τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Στον καναπέ της ψυχαγωγικής εκπομπής «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα βρέθηκε σήμερα το πρωί η ηθοποιός Αναστασία Παντούση, λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του MEGA, «Το Ναυάγιο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στη νοσταλγική δεκαετία του ’60 εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με το νέο αυτό εγχείρημα που έχει τις προδιαγραφές μιας διεθνούς παραγωγής.

«Αυτή η δουλειά είναι μία μεγάλη παραγωγή και ξεκινήσαμε με τα γυρίσματα του ναυαγίου. Μπήκαμε, δηλαδή, κατευθείαν στα βαθιά! Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στο “Ναυάγιο”» είπε για την σειρά «Το Ναυάγιο» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA.

«Ξεκινήσαμε με τα βραδινά γυρίσματα, άρχισα να κολυμπάω, να κάνω ότι προσπαθώ να σωθώ από τα κύματα και λέω, μήπως όντως προσπαθώ να σωθώ γιατί δεν αντέχω; Αρρώστησα μετά», συνέχισε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός υποδύεται την Ειρήνη Κασσιμάτη που μαζί με τον σύζυγό της, Απόστολο (τον υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου) ξεκινούν το ταξίδι τους για το Παρίσι με σκοπό να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή. Επιβιβάζονται στο πλοίο «Φοίνιξ» από την Κρήτη με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο μέσα σε μία στιγμή οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα.

«Στην αρχή οι ιστορίες κυλάνε κανονικά και όμορφα. Μετά θα έρθει το σκοτάδι και η επιβίωση. Μετά αλλάζει η ζωή, δεν είναι ίδια», σχολίασε η Αναστασία Παντούση.

Η Αναστασία Παντούση για την υποκριτική: «Το ήθελα τόσο πολύ»

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και το όνειρο να γίνει ηθοποιός σχολίασε: «Το ήθελα τόσο πολύ και θέλω κι άλλα πράγματα ακόμη που τα φαντάζεσαι». Άλλωστε, η Αναστασία Παντούση είχε την στήριξη των δικών της ανθρώπων. «Οι γονείς μου είχαν την ανησυχία τους, αλλά πιστέψαν στο όνειρο» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη δε στην προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε πως αρχικά αιφνιδιάστηκε από τις κάμερες φωτογράφων. «Το άφησα να κυλήσει, όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα» είπε.

Η σχέση με τον σύντροφό της και η διαφυγή μέσα από τους ρόλους

Παράλληλα εξήγησε πως συμβουλεύεται τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση. «Περιμένω και θέλω να ακούσω τη γνώμη του συντρόφου μου, ειδικά εφόσον είναι της δουλειάς» είπε. Ωστόσο, σημείωσε πως «με τον σύντροφό μου δεν μιλάμε όλη την ώρα για δουλειά. Θέλουμε να ξεφύγουμε».

Σε μια περίοδο με ιδιαίτερα σκληρή επικαιρότητα, η Αναστασία Παντούση εξήγησε πως καταφέρνει να ξεφεύγει μέσα από τη δουλειά της. «Έγινα ηθοποιός επειδή ήθελα να φεύγω από την πραγματικότητα, γιατί ήθελα να ζω άλλες ζωές, να δημιουργήσω ιστορίες και ταξίδια, να μην είμαι η Αναστασία» σχολίασε.

«Το Ναυάγιο» Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA

Sports in

Σε «Βικελίδης» και Νέα Φιλαδέλφεια κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή, ενώ η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στη Λαμία και «δώρο» από τον Άρη για να πανηγυρίσει εκείνη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024