Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Ο Μπέλιγχαμ λύτρωσε τη «βασίλισσα» στο 94'

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Ο Μπέλιγχαμ λύτρωσε τη «βασίλισσα» στο 94′

Με τον συνήθη ύποπτο… Τζούντ Μπέλιγχαμ να σκοράρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουνιόν Βερολίνου με 1-0

Ποιος άλλος αν όχι αυτός;

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πήρε για ακόμη μια φορά την Ρεάλ Μαδρίτης από τον χέρι για να την οδηγήσει σε ακόμη μια νίκη τη φετινή σεζόν. Ο Άγγλος άσος ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ουνιόν Βερολίνου στο 94′, γλιτώνοντας έτσι την «Βασίλισσα» από το… κάζο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο αδυνατούσε να βρει τις λύσεις, απέναντι στην εξαιρετικά στημένη άμυνα των Γερμανών.

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με την Ρεάλ να είναι η ομάδα που πίεζε και αναζητούσε το γκολ της νίκης, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Χοσέλου. Τελικά την λύση έδωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 94′, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

ΡΕΑΛ: Κέπα, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Νάτσο (73′ Γκαρθία), Μόντριτς (81′ Ντίαθ), Τσουαμενί (66′ Βαλβέρδε), Καμαβινγκά (66′ Κρόος), Μπέλιγχαμ, Χοσέλου, Ροντρίγκο.

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ, Μπονούτσι (80′ Τζάκελ), Ντοέκι, Λέιτε, Γιουράνοβιτς, Τουσάρ (84′ Κεμλέιν), Κραλ, Λαϊντουνί (66′ Άαρονσον), Γκόζενς, Μπέρενς (66′ Βόλαντ), Μπέκερ (81′ Φοφανά).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024