Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λίαμ Πέιν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής με έντονο πόνο στα νεφρά

Λίαμ Πέιν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής με έντονο πόνο στα νεφρά

Λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως ακυρώνει την πρώτη του σόλο περιοδεία.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του Λίαμ Πέιν, η είδηση ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο 30χρονος, άλλοτε μέλος των One Direction, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω έντονου πόνου στα νεφρά.

Ενώ βρισκόταν διακοπές με την κοπέλα του, Κέιτ Κάσιντι, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας ο νεαρός καλλιτέχνης εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει τον έναν χρόνο σχέσης, όμως τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Οι γιατροί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατανοήσουν το πρόβλημά του

Ο Λίαμ Πέιν είχε ανυπόφορους πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες για παρακολούθηση από τους γιατρούς, αναφέρει η Sun.

Πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε: «Η κατάσταση του Λίαμ είναι άσχημη, αλλά βρίσκεται στην καλύτερo μέρος τώρα κι οι γιατροί θα βρουν την αιτία του προβλήματος. Φυσικά, είναι στενοχωρημένος που χάλασε το ταξίδι του στη λίμνη Κόμο, αλλά τουλάχιστον η Κέιτ ήταν μαζί του για να τον βοηθήσει. Οι γιατροί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατανοήσουν το πρόβλημά του, όμως υποπτεύονται πως είναι κάτι που υπάρχει εδώ και καιρό και επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου».

Στιγμιότυπο από το πρώτο live του Λίαμ Πέιν μετά από 18 μήνες

Πρόσφατα ακύρωσε την περιοδεία του στη Νότια Αμερική

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο Λίαμ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως ακυρώνει την πρώτη του σόλο περιοδεία στη Νότια Αμερική. Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε γράψει ότι αντιμετωπίζει μια σοβαρή λοίμωξη στα νεφρά, εξαιτίας της οποίας μάλιστα, κατέληξε ξανά στο νοσοκομείο τον Αύγουστο.

«Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στο νοσοκομείο με μια σοβαρή λοίμωξη στα νεφρά. Είναι κάτι που δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν και οι εντολές των γιατρών είναι ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστώ και να αναρρώσω. Ήμουν υπερβολικά ενθουσιασμένος που ήρθα να παίξω για εσάς», έγραψε στα τέλη Αυγούστου.

Και πρόσθεσε: «Προς όλους εσάς που έχετε αγοράσει εισιτήρια: Λυπάμαι πολύ. Εργαζόμαστε για να προγραμματίσουμε εκ νέου την περιοδεία το συντομότερο δυνατό, αλλά προς το παρόν θα κάνουμε επιστροφή χρημάτων για τα εισιτήρια – οπότε παρακαλούμε να προσέχετε για ενημερώσεις από το σημείο αγοράς σας. Ευχαριστώ όπως πάντα για την αγάπη και την υποστήριξη και ανυπομονώ να σας δω σύντομα».

Σε ένα συνοδευτικό βίντεο, ο τραγουδιστής είπε ότι είχε αρχίσει τις πρόβες για την περιοδεία, αλλά του είπαν ότι τώρα δεν ήταν πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να βγει στο δρόμο.

Μόλις αναρρώσει θα επιστρέψει με ένα «ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο σόου», υποσχέθηκε.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024