Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πτώματα εξωγήινων» αποκαλύφθηκαν στους πολιτικούς του Μεξικού - «Δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξης»

«Πτώματα εξωγήινων» αποκαλύφθηκαν στους πολιτικούς του Μεξικού – «Δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξης»

Ένα μέρος του DNA των σορών παραμένει «άγνωστο»

Πτώματα που φέρονται να ανήκουν σε εξωγήινους παρουσιάστηκαν στους πολιτικούς του Μεξικού στο Κογκρέσο της χώρας, σήμερα Τετάρτη (13/9).

Οι δύο μικροί σοροί που εκτέθηκαν έχουν ανασυρθεί από το Κούσκο του Περού και εκτέθηκαν μέσα σε ειδικά κουτιά, προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιασμό στην κοινότητα των συνωμοσιολόγων περί ύπαρξης UFO.

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας»

Η αποκάλυψη ενός εκ των δύο «εξωγήινων πτωμάτων»

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Independent, επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και ερευνητής ΑΤΙΑ, Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της «επίγειας εξέλιξής μας», με σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους να παραμένει «άγνωστο», ισχυρίζονται μεξικανικά ΜΜΕ.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί του Maussan δεν έχουν αποδειχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε συνδεθεί παλαιότερα με ισχυρισμούς για ανακαλύψεις που αργότερα καταρρίφθηκαν.

Κατά τη δημόσια ακρόαση, ο Maussan έδειξε σε αξιωματούχους των ΗΠΑ και σε μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης πολλά βίντεο με «UFO και μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα» πριν αποκαλύψει τα υποτιθέμενα πτώματα εξωγήινων.

Ο ίδιος είπε: «Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας… Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φυκών) και αργότερα απολιθώθηκαν».

Άγνωστο DNA

Σημείωσε ότι τα δείγματα μελετήθηκαν από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM), οι οποίοι ήταν σε θέση να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση.

Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν «άγνωστο», ισχυρίστηκε.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των δειγμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το Όσμιο.

Ο Ράιαν Γκρέιβς, εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Americans for Safe Aerospace και πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ήταν παρών, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα φέτος είχε μιλήσει στο αμερικανικό Κογκρέσο για την απειλή που συνιστούν τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Jaime Maussan έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ισχυρισμούς για «εξωγήινες ανακαλύψεις» που αργότερα διαψεύστηκαν, συμπεριλαμβανομένων πέντε «μουμιών» που βρέθηκαν στο Περού το 2017 και που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ανθρώπινα παιδιά.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024