Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Aerosmith: Αναβάλλονται οι συναυλίες τους - Ανησυχία για τον Στίβεν Τάιλερ

Aerosmith: Αναβάλλονται οι συναυλίες τους – Ανησυχία για τον Στίβεν Τάιλερ

Ο «γερόλυκος» της ροκ έλαβε αυστηρή εντολή από το γιατρό να μην τραγουδήσει για τον επόμενο μήνα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανς των Aerosmith. Το θρυλικό ροκ συγκρότημα, ανέβαλε έξι σταθμούς της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, εξαιτίας τραυματισμού στις φωνητικές χορδές του Στίβεν Τάιλερ στη συναυλία του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Υόρκη.

Σε ανάρτησή τους στα social media, οι Αμερικανοί έκαναν γνωστό ότι ο «γερόλυκος» της ροκ έλαβε αυστηρή εντολή από το γιατρό να μην τραγουδήσει για τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν στη σκηνή δριμύτεροι.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φιλαδέλφεια και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Μόντρεαλ

«Με πόνο ψυχής ανακοινώνω ότι έλαβα αυστηρή εντολή από το γιατρό να μην τραγουδήσω για τις επόμενες τριάντα ημέρες. Yπέστην βλάβη στις φωνητικές μου χορδές κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σαββάτου που οδήγησε σε αιμορραγία. Θα χρειαστεί να αναβάλουμε μερικές ημερομηνίες ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να σας δώσουμε αυτό που σας αξίζει», ήταν το μήνυμα του Τάιλερ μέσω του λογαριασμού του συγκροτήματος.

Η ανάρτησή τους

Σημειώνεται ότι οι συναυλίες που αναβάλλονται είναι στο Ντιτρόιτ, το Σικάγο, την Ουάσινγκτον, το Τορόντο, τη Ράλεϊ και το Κλίβελαντ. «Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν για τις ημερομηνίες που θα επαναπρογραμματιστούν. Θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν», σημειώνει το συγκρότημα αναφορικά με τα εισιτήρια.

 H αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους

Υπενθυμίζεται ότι οι Aerosmith ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους «Peace Out: The Farewell Tour» στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Οι Στιβ Τάιλερ, Τζο Πέρι, Τομ Χάμιλτον και Μπραντ Γουίτφορντ, που πραγματοποιούν περιοδείες για περισσότερα από 50 χρόνια, ερμήνευσαν 18 τραγούδια σε διάστημα δύο ωρών.

Η λίστα περιελάμβανε τις επιτυχίες τους «Dream On», «Rag Doll», «Back in the Saddle», «Love in an Elevator», «Adam’s Apple», «Janie’s Got a Gun», «Cryin’», «Seasons of Winter», «Rats in the Cellar», «Walk This Way» και «I Don’t Want To Miss A Thing».

Η περιοδεία του συγκροτήματος με 40 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνει σταθμούς στο Kia Forum του Λος Άντζελες, στη Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο Scotiabank Arena του Τορόντο και στην πατρίδα τους τη Βοστόνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου 2024 στο Μόντρεαλ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024