Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Σπρίνγκστιν: Αναβάλλει τις συναυλίες του για λόγους υγείας - Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί

Μπρους Σπρίνγκστιν: Αναβάλλει τις συναυλίες του για λόγους υγείας – Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί

Ο θρύλος της ροκ δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει αργότερα για να πραγματοποιήσει τα live

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναβάλλει τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο σε  Βαλτιμόρη, Φιλαδέλφεια, Όλμπανι, Σύρακιουζ, Νέα Υόρκη, Πίτσμπουργκ, Ουάσινγκτον, Κονέκτικατ και Οχάιο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Σε ανακοίνωσή του, ο 73χρονος θρύλος της ροκ ανέφερε ότι αναβάλλει επ’ αόριστον τις οκτώ συναυλίες, που θα πραγματοποιούσε αυτό τον μήνα μαζί με το συγκρότημά του, E Street Band, επικαλούμενος την θεραπεία που λαμβάνει για πεπτικό έλκος.

Η αναβολή ήρθε μετά από απόφαση των γιατρών

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να επαναπρογραμματίσει τις ακυρωθείσες εμφανίσεις του ξεκινώντας με αυτήν, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο στάδιο JMA Wireless Dome στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης αλλά και μια άλλη που δεν πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Φιλαδέλφεια.

«Εδώ στην E Street, είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες. Θα επιστρέψουμε για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις συναυλίες λίγο αργότερα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Περνάμε υπέροχα στις συναυλίες μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε να ζήσουμε κι άλλες υπέροχες στιγμές. Θα επιστρέψουμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Η ανάρτησή του

Το μήνυμα του Μπρους Σπρίνγκστιν στα social media

Όσοι είχαν βγάλει ήδη εισιτήρια για τις συναυλίες του ενημερώθηκαν ότι θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες ημερομηνίες.

Οι διοργανωτές της περιοδείας του Σπρίνγκστιν στην Βόρεια Αμερική, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ανακοίνωσαν ότι ο καλλιτέχνης «λαμβάνει θεραπεία για συμπτώματα πεπτικού έλκους και η απόφαση των ιατρικών του συμβούλων είναι να αναβάλλει τις υπόλοιπες από τις εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου».

Το πεπτικό έλκος είναι πληγή στο εσωτερικό τοίχωμα του στομάχου ή του δωδεκαδακτύλου (δηλαδή του πρώτου τμήματος του λεπτού εντέρου) και το συχνότερο σύμπτωμά του είναι ο στομαχόπονος.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, γεννημένος στο Νιού Τζέρζι, έχει γίνει γνωστός με το παρατσούκλι «Το Αφεντικό» από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του την περίοδο του 1970.

Το 1999 μπήκε στο Rock & Roll Hall of Fame και το 2022 κυκλοφόρησε το 21ο άλμπουμ του με τίτλο «Only the Strong Survive», μια συλλογή από κλασικά τραγούδια από τον χώρο της R&B και της soul μουσικής.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024