Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H «αναγέννηση της Νέας Υόρκης» σε μια all star συναυλία

H «αναγέννηση της Νέας Υόρκης» σε μια all star συναυλία

Μπρους Σπρίνγκστιν, Πολ Σάιμον και Τζένιφερ Χάντσον μεταξύ των αστέρων σε μια μεγάλη, δωρεάν συναυλία στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα είναι ένα από τα διάσημα ονόματα της μεγάλης συναυλίας, που έχει προγραμματιστεί για τέλη Αυγούστου στο Σέντραλ Παρκ, για να εορτασθεί η «αναγέννηση της Νέας Υόρκης», μετά την πανδημία, μαζί με τον Πολ Σάιμον και την Τζένιφερ Χάντσον, έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή της αμερικανικής μεγαλούπολης με σχετική ανάρτηση στα social media.

Ο Δημοκρατικός δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο είχε ανακοινώσει, στις αρχές Ιουνίου, τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης συναυλίας, που αναμένεται να γίνει στις 21 Αυγούστου, αν και η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, ο παραγωγός Κλάιβ Ντέιβις, είχε τότε πει πως θα ήθελε να φέρει οκτώ «αστέρες», για μια συναυλία τριών ωρών, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί ενώπιον 60.000 θεατών και να προβληθεί από τηλεοπτικά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα περισσότερα εισιτήρια θα διανεμηθούν δωρεάν.

Ο 71χρονος Σπρίνγκστιν, γνωστός ως «The Boss», ήταν ο πρώτος αστέρας που σύμφωνα με το ΑΠΕ, επανέλαβε το σόου του στο Μπρόντγουεϊ την περασμένη εβδομάδα, μπροστά από εμβολιασμένο κοινό.

Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτό το θέαμα ποικίλλουν, ανάλογα τη βραδιά, όμως πέφτουν σπάνια κάτω από τα 200 δολάρια.

Ο τραγουδιστής-συνθέτης Πολ Σάιμον, ηλικίας 79 ετών, πραγματοποίησε το 2018 μια περιοδεία, που υποτίθεται ήταν η αποχαιρετιστήριά του στη σκηνή.

Όσο για την Τζένιφερ Χάντσον, 39 ετών, η τραγουδίστρια της R&B και ηθοποιός είναι η «νεότερη» από τα τρία διάσημα ονόματα που ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Ενσαρκώνει την Αρίθα Φράνκλιν στην ταινία Respect, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024