Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπιγιονσέ υποκλίθηκε στη θρυλική Νταϊάνα Ρος

Η Μπιγιονσέ υποκλίθηκε στη θρυλική Νταϊάνα Ρος

«Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, βασίλισσά μου» τα λόγια της Μπιγιονσέ στην Νταϊάνα Ρος.

Στη μεγάλη συναυλία της Μπιγιονσέ έδωσε το δικό της βροντερό παρών η Νταϊάνα Ρος, με την τραγουδίστρια να ευχαριστεί δημόσια το είδωλό της που έκανε την έκπληξη με την παρουσία της.

Η 42χρονη Μπιγιονσέ του «Crazy In Love» μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα αφιερωμένο στην 79χρονη Νταϊάνα Ρος με φωτογραφίες από τη συνύπαρξή τους στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Renaissance».

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι δύο τραγουδίστριες τη στιγμή που η Νταϊάνα Ρος της τραγουδά το Happy Birthday. «Ευχαριστώ την ασύγκριτη Νταϊάνα Ρος» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες τους που ανέβασε στο Instagram. «Το νούμερο 1, η μοναδική. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου βασίλισσά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπιγιονσέ.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και κοινοποιήθηκε το βράδυ των γενεθλίων της Μπιγιονσέ, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε την Νταϊάνα Ρος για την παρουσία της.

Σε ευχαριστώ που άνοιξες τις πόρτες για εμένα. Είσαι υπέροχη

«Σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Είσαι τόσο υπέροχη. Αυτή είναι η θρυλική Νταϊάνα Ρος! Δεν θα ήμουν εγώ χωρίς εσένα και σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις θυσίες, την ομορφιά και τη χάρη σου. Σε ευχαριστώ που άνοιξες τις πόρτες για εμένα. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ», συνέχισε η Μπιγιονσέ.

Οι επώνυμοι στη μεγάλη συναυλία της Μπιγιονσέ

«Μου τραγούδησες το Happy Birthday και έτσι ήθελα να σου το τραγουδήσω κι εγώ» της απάντησε χαμογελώντας η Νταϊάνα Ρος. Ήταν το 2019 που η Μπιγιονσέ τραγούδησε το Happy Birthday στην Νταϊάνα Ρος για τα 75α γενέθλιά της στο Λος Άντζελες.

Για την ξεχωριστή ημέρα της Μπιγιονσέ βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι για να γιορτάσουν μαζί της όπως οι Kelly Rowland, Kerry Washington, Kris Jenner, Kim Kardashian και πολλοί άλλοι. Να σημειωθεί πως η παγκόσμια περιοδεία της Μπιγιονσέ θα ολοκληρωθεί στο Κάνσας Σίτι στις 10 Οκτωβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024