Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ: «Τρέλανε» το Instagram με αλλεπάλληλες αναρτήσεις από την περιοδεία της

Μπιγιονσέ: «Τρέλανε» το Instagram με αλλεπάλληλες αναρτήσεις από την περιοδεία της

Η επιλογή της να ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία της από τη Στοκχόλμη ανέβασε τον πληθωρισμό της Σουηδίας

Me 316 εκατομμύρια ακόλουθους η μεγάλη σταρ της σκηνής Μπιγιονσέ, «σαρώνει» και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Μέσα σε λίγες ώρες, «ανέβασε» το θερμόμετρο στο Instagram, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της με τις σέξι εμφανίσεις της από τη φετινή της περιοδεία.

Συμφιλιωμένη με τις καμπύλες της, απελευθερωμένη στη σκηνή, εντυπωσιάζει πάντα με το χορευτικό της ταλέντο, αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Έχει άλλωστε υιοθετήσει ένα δικό της προσωπικό στυλ που αναδεικνύει το σώμα της, αλλά και εμπορικά εξαργυρώνεται σε κέρδη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Μπιγιονσέ είναι μία από τις ισχυρότερες σταρ διεθνούς εμβέλειας και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ είναι γνωστό ότι… ευθύνεται για την άνοδο του πληθωρισμού της Σουηδίας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η επιλογή της να ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία της από τη Στοκχόλμη, είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Σουηδίας, κάτι που αποτυπώθηκε ως αντίκτυπος και στον πληθωρισμό της χώρας.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να σκανάρουν τα ξενοδοχεία γύρω από τη Στοκχόλμη σε ακτίνα περίπου 65 χιλιομέτρων. Κάτι που οδήγησε στην άνοδο της ζήτησης και κατ’ επέκταση των τιμών, ανεβάζοντας κατά 0,2 μονάδες τον πληθωρισμό της Σουηδίας.

Πιο συγκεριμένα, ο πληθωρισμός στη Σουηδία άγγιξε το 9,7% για το μήνα Μάιο, ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο προηγουμένως για ποσοστό της τάξεως του 9,2%.

Τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία πρόσθεσαν 0,3 μονάδες στο ποσοστό του πληθωρισμού, ενώ οι κλάδοι αναψυχής και πολιτισμού ακόμη 0,2 μονάδες.

Λίγες ημέρες πριν, μόλις ξεκίνησε ζωδιακά η εποχή του Παρθένου, ως γνήσια εκπρόσωπος του εν λόγω ζωδίου, η Μπιγιονσέ ζήτησε από τους θαυμαστές της ως δώρο για τα γενέθλιά της, όσοι παραστούν στις συναυλίες της από τις 23 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβριου, να φορέσουν ρούχα σε ασημένιες αποχρώσεις και να φτιάξουν μια ιδιότυπη… ντισκομπάλα. Προφανώς θα υπάρξει κι εκεί ντόμινο εξελίξεων, και στη βιομηχανία της μόδας…

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024