Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Βαρδής: Η συγκινητική παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου στη συναυλία - αφιέρωμα

Αντώνης Βαρδής: Η συγκινητική παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου στη συναυλία – αφιέρωμα

Πλήθος κόσμου τίμησαν τον μεγάλο δημιουργό. Με τα έσοδα της συναυλίας θα αγοραστούν ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα και πλατύφυλλα δέντρα στις επόμενες αναδασώσεις.

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Τραγούδια του μεγάλου δημιουργού ερμήνευσαν ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χάρης Βαρθακούρης η Γλυκερία, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Ρέμος.

Η συγκίνηση της Χαρούλας Αλεξίου

Μια από τις πιο φορτισμένες στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν η σπουδαία Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Κρατώντας ένα λευκό χαρτί στα χέρια και με δάκρυα στα μάτια, είπε:

«Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω», για να ερμηνεύσει μερικά δευτερόλεπτα μετά το κομμάτι του Αντώνη Βαρδή «Ξημερώνει».

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή για τον λατρεμένο της πατέρα

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε συγκινημένη η Καλλιστώ Βαρδή.

@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη…#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Θέλω να σε δω

Επίσης μια από τις ιδιαίτερες ερμηνείες ήταν εκείνη του Νεκτάριου Μαλλά, του τυφλού μουσικού καλλιτέχνη που με τη φωνή του μάγεψε το πλήθος, τραγουδώντας το «Θέλω να σε δω».

Ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι καλλιτέχνης του δρόμου και είχε γίνει γνωστός μέσα από το The Voice το 2015. Ήταν στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και εκείνη τη χρονιά είχε αφήσει κριτές και κοινό με το στόμα ανοιχτό από τις μοναδικές ερμηνείες που χάρισε.

@panikrecords Θέλω να σε δω…#nektariosmallas #antonisvardis #thelosnasedo #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024