Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγκ Ράιαν: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της στην περιβόητη σκηνή οργασμού

Μεγκ Ράιαν: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της στην περιβόητη σκηνή οργασμού

Η διάσημη ηθοποιός περιγράφει την αμηχανία των παιδιών της και τις αντιδράσεις τους.

Πριν από 34 χρόνια, η Μεγκ Ράιαν πρωταγωνιστώντας στην ταινία «When Harry Met Sally» ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο μια αξέχαστη σκηνή. Πρόκειται για τη σκηνή που η διάσημη ηθοποιός βιώνει ένα ψεύτικο οργασμό ενώ βρίσκεται σε restaurant της Νέας Υόρκης.

«Θα πάρω ό,τι πήρε αυτή», σχολίασε μία άλλη πελάτισσα που βρισκόταν στο εστιατόριο στο τέλος της σκηνής, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση των παιδιών της Μεγκ Ράιαν για τη σκηνή που δεν έπαψε ποτέ να είναι επίκαιρη; Ο γιος της, Τζακ Κουέιντ, που είναι πλέον 31 χρονών και η κόρη της Ντέιζι Τρου Ράιαν, που είναι 19, νιώθουν εντελώς άβολα με την εικόνα της μαμάς τους, που δείχνει στον Μπίλι Κρίσταλ πόσο εύκολο είναι να υποκριθείς οργασμό.

Σε συνέντευξή της στο Interview Magazine, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας, «What Happens Later», η ηθοποιός είπε: «Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή», δήλωσε η Μεγκ Ράιαν.

«Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση και μου φώναζαν «Μαμά, αυτή είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz’s υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή», πρόσθεσε.

Η αμήχανη αντίδραση του γιου της

Ο Κουέιντ, τον οποίο η Ράιαν απέκτησε κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου της με τον Ντένις Κουέιντ, έχει εκφράσει στο παρελθόν ανάμεικτα συναισθήματα για τον ρόλο της μητέρας του στην ταινία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν την είχε δει μέχρι την ενηλικίωσή του. «Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα», δήλωσε ο γιος της Μεγκ Ράιαν στο EW το 2018.

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί», συμπλήρωσε στο EW. «Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: «Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία». Εκείνη μου απάντησε: «Την έχω δει περίπου μία φορά».

Το θρυλικό τραπέζι του οργασμού

Το Katz’s Delicatessen, που αποτελεί spot της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 130 χρόνια, είναι μια δημοφιλής στάση που τιμά πράγματι την ρομαντική κομεντί με μια πινακίδα που δείχνει το περιβόητο τραπέζι.

Μάλιστα, στο τραπέζι με τον ψεύτικο οργασμό της Σάλι αναγράφεται: «Where Harry met Sally…ελπίζουμε να έχετε αυτό που είχε εκείνη Απολαύστε το

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024