Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Στίγκας: Στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών - Μετά τις αναφορές για σχέσεις των βουλευτών με τη «Greek Mafia»

Βασίλης Στίγκας: Στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών – Μετά τις αναφορές για σχέσεις των βουλευτών με τη «Greek Mafia»

Ο Βασίλης Στίγκας βρίσκεται στον Άρειο Πάγο. Πήρε πίσω στους Σπαρτιάτες τους τρεις διαγραφέντες βουλευτές.

Στον Άρειο Πάγο για να ξεκινήσει η κατάθεσή του στην Εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου βρίσκεται ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος κλήθηκε να καταθέσει μετά τις αναφορές του για σχέσεις βουλευτών και της «Greek Mafia».

Οι διεργασίες στους «Σπαρτιάτες» είναι πυρετώδεις με ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Στίγκας πήρε πίσω τους διαγραφέντες βουλευτές του Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά ώρες προτού εκκινήσει η διαδικασία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ενόσω σε κάθε περίπτωση υποθέσεις εκκρεμούν στο εκλογοδικείο.

Και ενώ ο ίδιος έχει πει ότι κάποια πράγματα χρήζουν «εισαγγελικής έρευνας», χθες υποστήριξε ότι «οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την κοινοβουλευτική ομάδα μας».

Πλήρης διερεύνηση

Έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν στο in ότι εξελίσσεται πλήρης διερεύνηση – νομική και κοινοβουλευτική – σχετικά με την προοπτική ανάληψης κάποιας πρωτοβουλίας στο φόντο όσων έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις αναφορές του Βασίλη Στίγκα από την Ολομέλεια της Βουλής περί «Greek Mafia» και καταστάσεις «Δον Κορλεόνε», είχε ανοίξει το παράθυρο προαναγγέλλοντας ουσιαστικά «κοινοβουλευτικές επιπτώσεις». Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με τη χθεσινή αποστροφή του ότι «εξετάζουμε γρήγορα όλες μας τις επιλογές» έδειξε ότι η Ηρώδου Αττικού επιδιώκει να εκπέμψει μήνυμα εγρήγορσης.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024