Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπαρτιάτες: Παρεξήγηση τα περί «Greek Mafia» λέει ο Στίγκας λίγες ώρες πριν καταθέσει στον εισαγγελέα - Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι βουλευτές

Σπαρτιάτες: Παρεξήγηση τα περί «Greek Mafia» λέει ο Στίγκας λίγες ώρες πριν καταθέσει στον εισαγγελέα – Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι βουλευτές

Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι βουλευτές στους Σπαρτιάτες ενώ νέες αποκαλύψεις υπογραμμίζουν τις σχέσεις με τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη

Τα όσα είχε πει ο κατ΄επίφαση αρχηγός των Σπαρτιατών εναντίον βουλευτών του για σχέσεις με την Greek Mafia και για «ομάδα εκβιαστών» προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που κάλεσε τον Βασίλη Στίγκα να καταθέσει αύριο για τα όσα γνωρίζει.

Και ενώ το περιβάλλον του διέρρεε ότι θα προχωρούσε σε σημαντικές αποκαλύψεις, λίγες ώρες πριν περάσει το κατώφλι της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού κάνει στροφή 180 μοιρών και προσκαλεί πίσω τους διαγραμμένους ενώ για τις κατηγορίες αναφέρει ότι λίγο πολύ επρόκειτο για παρεξήγηση.

Η ανακοίνωση

«Κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Στίγκας και προσθέτει:

«Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας».

Μετακλητός ο αδερφός του Κασιδιάρη σε βουλευτή των Σπαρτιατών

Το ακροδεξιό μόρφωμα των Σπαρτιατών που καθοδηγείται από τον καταδικασμένο ναζί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη περνάει κρίσεις από τότε που κατάφερε να μπει στη Βουλή, ενώ σημαντικό ρόλο στα μπρος πίσω, στις κόντρες και στις λυκοσυμμαχίες φαίνεται να έχει και το ταμείο.

Οι διαγραμμένοι βουλευτές που αναφέρεται στη συγκεκριμένη επιστολή ο Στίγκας είναι οι Δημητροκάλλης Ιωάννης, Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος και Κόντης Ιωάννης. Σήμερα υπήρξε η αποκάλυψη ότι ο αδερφός του καταδικασμένου Κασιδιάρη είναι μετακλητός στο γραφείο του Δημητροκάλλη.

Το MEGA επικοινώνησε με τον Δημητροκάλλη που επιβεβαίωσε την είδηση. Μάλιστα είπε ότι τα προσόντα του αδερφού του καταδικασμένου νεοναζί αλλά και η γνωριμία τους από τον δήμο της Αθήνας ήταν αυτά που τον έκαναν να τον έχει δεξί του χέρι στη Βουλή.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024