Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ: «Παρέλαση αστέρων» στα live των γενεθλίων της στην παγκόσμια τουρνέ της

Μπιγιονσέ: «Παρέλαση αστέρων» στα live των γενεθλίων της στην παγκόσμια τουρνέ της

Γιόρτασε τα γενέθλιά της πιο εντυπωσιακά από ποτέ

Με τριήμερο εορτασμών των γενεθλίων της Μπιγιονσέ, κορυφώθηκε η παρουσία των διάσημων φίλων της που πήγαν στα live της μέχρι τώρα στην τουρνέ της με την ονομασία «Αναγέννηση».

Έκλεισε τα 42 της χρόνια η βασίλισσα της σκηνής και το γιόρτασε φαντασμαγορικά, με τη θρυλική Νταϊάνα Ρος να της λέει το γενέθλιο τραγούδι και να παρασύρει και τους χιλιάδες θαυμαστές της στο εντυπωσιακό στιγμιότυπο. Το παρών έδωσε και η Άντζελα Μπάσετ.

Στο Λος Άντζελες, στο γήπεδο SoFi, έδωσαν το παρών η Λίζο, η Αντέλ, η Ζεντάγια, η Κέιτ Πέρι, η Κέιτ Χάντσον, ο Τομ Χόλαντ.

Η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με την κόρη της Νορθ Γουέστ, την αδερφή της Κλόε Καρντάσιαν και την ανιψιά της, Πένελοπε Ντίσικ, καθώς και την Κρις Τζένερ.

Επίσης, στο κοινό των φανατικών θαυμαστών της Μπιγιονσέ εθεάθησαν η Κάιλι Τζένερ, καθώς και ο Τιμοτέ Σαλαμέ, προφανώς και αυτή ήταν η πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση, μετά τις φήμες για ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ τους. Στο κοινό βρέθηκε και η Κένταλ Τζένερ.

Γενέθλια με διάσημους φίλους

Η Κέλυ Ρόουλαντ, η Κέρι Ουάσιγκτον, καθώς και η Μέγκαν Μάρκλ, βρέθηκαν μέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της μεγάλης σταρ. Μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ παραβρέθηκε μαζί με τον Χάρι και τη μητέρα της Ντόρια που γιόρταζε κι αυτή τα πρόσφατα γενέθλιά της. Ανάμεσα στις ξεχωριστές παρουσίες των διασήμων ήταν και αυτή της Σοφία Βεργκάρα.

Στα χάι λάιτ του σόου ήταν και η κίνηση από πλευράς θεατών, την ίδια ημέρα των γενεθλίων, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, να κρατούν κίτρινα και μαύρα μπαλόνια, εξού και το λογοπαίγνιο στην ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της Kate Hudson στο Instagram με τη φράση «When it’s someone’s bee Day».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024