Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ: Ανακηρύχθηκε δήμαρχος της Σάντα Κλάρα - «Είμαι τόσο ευγνώμων»

Μπιγιονσέ: Ανακηρύχθηκε δήμαρχος της Σάντα Κλάρα – «Είμαι τόσο ευγνώμων»

Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με το κλειδί της πόλης και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός, ηθοποιός, επιχειρηματίας τώρα και… δήμαρχος.

Το δημοτικό συμβούλιο της Σάντα Κλάρα υπερψήφισε την πρόταση που είχε κατατεθεί ώστε να περάσει ο τίτλος για μια μέρα από τη δήμαρχο, Λίζα Γκίλμορ, στη Μπιγιονσέ.

«Σήμερα… είμαι η δήμαρχος» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια, ποζάροντας δίπλα στο κλειδί της πόλης ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Levi’s Stadium εξέφρασε τη χαρά της.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή τη σκηνή. Τα πρόσωπα σας είναι τόσο όμορφα. Ξέρετε ότι σήμερα είναι ξεχωριστό γιατί σήμερα είμαι η δήμαρχος. Αυτή είναι η περιοδεία ευγνωμοσύνης μου. Δεν θεωρώ τίποτα από αυτά ως δεδομένα. Ξέρω ότι μετά από 25 χρόνια είμαι ακόμα σε θέση να κάνω αυτό που αγαπώ λόγω της πίστης σας, λόγω των προσευχών σας. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους σας».

Η Μπιγιονσέ με το κλειδί της πόλης

Έναρξη στη Στοκχόλμη και λήξη στη Νέα Ορλεάνη

Η Beyonce ξεκίνησε την περιοδεία της  «Renaissance World Tour» από την Στοκχόλμη στις 23 Μαΐου και συνέχισε με εμφανίσεις σε Βρυξέλλες, Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Σάντερλαντ και Παρίσι. Στο Λονδίνο πραγματοποίησε τρεις συναυλίες στις 29, 30 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

Επίσης, εμφανίστηκε στη Λυών, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Βαρσοβία.

Από τη Γηραιά Ήπειρο μεταφέρθηκε στη Βόρεια Αμερική και το Τορόντο στις 8 Ιουλίου. Στο μουσικό της ταξίδι έκανε ακόμη στάσεις στη Φιλαδέλφεια, το Λούισβιλ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Ακολούθησαν το Μαιάμι, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες ενώ σειρά έχουν το Χιούστον και το Βανκούβερ. Η παγκόσμια περιοδεία της θα κλείσει στη Νέα Ορλεάνη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024