Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της «δούλευε κρυφά» για τον πατέρα της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της «δούλευε κρυφά» για τον πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι συνεργαζόταν με τον πατέρα της και τον τροφοδοτούσε πληροφορίες.

Δεν σταματούν οι φήμες για την αιτία χωρισμού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι, ύστερα από την δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους.

Μια νέα θεωρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με την ποπ σταρ να πιστεύει πώς ο πρώην σύζυγός της «δούλευε κρυφά» με τον πατέρα της για να του παρέχει πληροφορίες που θα τον βοηθούσαν να την κρατήσει υπό την κηδεμονία του.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές; Η ίδια πιστεύει πώς o Σαμ Ασγκάρι από την αρχή της σχέσης τους είχε στενές επαφές με τον πατέρα της, έχοντας ως αντάλλαγμα πρόσβαση στα χρήματά της, σύμφωνα με πληροφορίες του marca.com.

«Ο Σαμ θα παρείχε στον πατέρας της Τζέιμι πληροφορίες που θα τη βοηθούσαν να την κρατήσει υπό φύλαξη. Σε αντάλλαγμα, ο Σαμ είχε πρόσβαση σε εκείνη και τα χρήματά της. Η Σπίαρς, νιώθει ότι ο Σαμ την εξαπατούσε όλη την ώρα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της.

Να θυμίσουμε ότι η Σπίαρς από τον Φεβρουάριο του 2008 τέθηκε ακούσια υπό την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και του δικηγόρου Άντριου Γουόλετ, καθώς επιδείκνυε επί αρκετούς μήνες αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο κοινό.

Οι όροι κηδεμονίας και το διαζύγιο

Σύμφωνα με τους όρους της κηδεμονίας, δεν της επιτρεπόταν να παντρευτεί ή να πάρει μόνη της αντισυλληπτικά.

Εκτός από τις συγκλονιστικές καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα της, αποκάλυψε, επίσης, ότι η δικαστική απόφαση την εμπόδιζε από το να παντρευτεί τον Σαμ εκείνη την εποχή. Τον Νοέμβριο του 2021 κατάφερε ένας δικαστής να τερματίσει την κηδεμονία της, ενώ στις 16 Αυγούστου ο Σαμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές».

Πριν από την κατάθεση της αίτησης, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σαμ πίστευε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον είχε απατήσει. Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι η Μπρίτνεϊ κακοποιούσε σωματικά τον Σαμ Ασγκάρι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024