Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα μαχαίρια με τον Σαμ Ασγκάρι - Έχουν κόψει κάθε επαφή μεταξύ τους

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα μαχαίρια με τον Σαμ Ασγκάρι – Έχουν κόψει κάθε επαφή μεταξύ τους

Η επικοινωνία, οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για το διαζύγιο γίνονται από τους δικηγόρους τους.

Τίτλοι τέλους για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Σαμ Ασγκάρι. Η 41χρονη ποπ σταρ και ο 29χρονος γυμναστής χωρίζουν, μετά από 14 μήνες γάμου, με τις φήμες να λένε ότι τσακώθηκαν άσχημα επειδή η τραγουδίστρια απάτησε τον Ασγκάρι.

Ο ίδιος, μετά τον άγριο καβγά που είχαν, μετακόμισε από το σπίτι τους και ζούσε μόνος του ενώ πριν λίγες ημέρες κατέθεσε και αίτηση διαζυγίου.

Οι δυο τους δεν μιλούν πια μεταξύ τους και οι δικηγόροι τους έχουν αναλάβει κάθε επικοινωνία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Το ζευγάρι μίλησε ο καθένας ξεχωριστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάληξη του γάμου τους. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ανάρτησή της τόνισε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον πόνο ενώ ο Σαμ Ασγκάρι σημείωσε πως θα κρατήσουν την αγάπη και τον σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Αλλά παρ’ όλα αυτά, στην πραγματικότητα δεν έχουν πει ούτε μια λέξη ο ένας στον άλλον, αναφέρει το US Weekly.

Άτομα από το περιβάλλον τους αποκάλυψαν στο TMZ ότι κάθε επικοινωνία μεταξύ των δύο έληξε από τότε που ο Ασγκάρι τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι της τραγουδίστριας. «Όλη η επικοινωνία, οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για τις διαδικασίες διαζυγίου γίνονται πλέον από τις νομικές ομάδες του καθενός», σημειώνει το ίδιο Μέσο.

Τον χτυπούσε στον ύπνο του

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Τις τελευταίες ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση τους.

Πρόσωπα που τους γνωρίζουν καλά, ανέφεραν στο TMZ ότι ο Αγκράρι εξέφραζε συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Μπρίτνει Σπίαρς εναντίον του.

Μάλιστα, αποκαλύπτουν ότι η τραγουδίστρια τον χτυπούσε ακόμα και στον ύπνο του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 29χρονου, ενώ εκείνος κοιμόταν στο κρεβάτι τους, η Μπρίτνεϊ ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι.

Ο ίδιος απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση. Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα φέτος, όταν ο Ασγκράρι «πιάστηκε» από τους παπαράτσι με μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τι είχε πάθει.

Θα επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους;

Εν τω μεταξύ, αν και στο προγαμιαίο συμβόλαιο, που υπέγραψαν, προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους, ο Ασγκάρι ζητά να «σπάσει» το συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσει μερίδιο.

Μάλιστα, φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους και να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς.

«Επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί», αποκάλυψε μία πηγή στο Page Six.

O δικηγόρος του, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα», δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.

H τραγουδίστρια σε κάθε περίπτωση παίρνει τα μέτρα της, καθώς εμφανίζεται να έχει προσλάβει τη δικηγόρο Λόρα Γουάσερ, η οποία στο πελατολόγιο της έχει διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέβιν Κόστνερ και ο Τζόνι Ντεπ.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024