Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Σαμ Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Σαμ Ασγκάρι

Ο 29χρονος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ποπ σταρ, μετά από έναν χρόνο γάμου.

Η 41χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο 29χρονος Σαμ Ασγκάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, μετά από 14 μήνες γάμου, παίρνει διαζύγιο λόγω απιστίας από μέρους της ποπ σταρ.

Ο γυμναστής έχει ήδη υποβάλει αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια και, σύμφωνα με το TMZ, έχει αναφέρει «ασυμβίβαστες διαφορές» ενώ ζητά η Σπίαρς να του καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα του δικηγόρου του.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ δείχνει να συνεχίζει κανονικά τη ζωή της.

Στη φωτογραφία, η 41χρονη ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία και χαμογελά στην κάμερα ενώ στη λεζάντα της αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar; Δεν μπορώ να αποφασίσω! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», γράφει χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην προσωπική της ζωή ή στον Σαμ Ασγκάρι.

Η ανάρτησή της

Ο αρραβώνας, το μωρό και ο γάμος

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και γρήγορα ήρθαν κοντά.

Ο Σαμ Ασγκάρι κατάγεται από το Ιράν και είχε στηρίξει την τραγουδίστρια στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της. «Ο Σαμ ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια. Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί», είχε αποκαλύψει το People.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και τον Απρίλιο 2022 ότι περιμένει το πρώτο του μωρό. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα η τραγουδίστρια απέβαλλε.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση.

Στις 9 Ιουνίου 2022 Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στην έπαυλη της τραγουδίστριας, στην Καλιφόρνια.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών, η Μαντόνα, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Σελένα Γκόμεζ αλλά όχι οι γονείς της 40χρονης. Επίσης, απόντες ήταν και οι δύο γιοι της.

Η ποπ σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Versace, με μακριά ουρά μήκους 3 μέτρων και βέλο, και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η άφιξή της έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού του Έλβις Πρίσλεϊ με τίτλο «Can’t Help Falling in Love».

O γάμος τους όμως ήταν καταδικασμένος….

Στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates Britney Spears: The Price of Freedom», αναφέρθηκε ότι ο γάμος τους ήταν «στα βράχια». Ακόμη πιο ανησυχητικό, ήταν το στοιχείο ότι η Μπρίτνεϊ κατηγορήθηκε για επίθεση στο σύζυγό της.

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκε στον Σαμ σε «περισσότερες από μία περιπτώσεις, κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο Ασγκάρι χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ «απολύτως αηδιαστικό» και ζήτησε από το κοινό του να μην «πιστεύει αυτά που διαβάζει στο διαδίκτυο».

Στο έγγραφο, ο διευθυντής του TMZ Fabian Garcia ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος δεν αρνήθηκε ότι η Μπρίτνεϊ φέρεται να έχανε την ψυχραιμία της και να του είχε επιτεθεί σωματικά. «Είναι μεγάλος τύπος και μας λένε αρκετά παθητικός, την αντιμετωπίζει με ηρεμία οπότε θυμώνει και τα ουρλιαχτά δεν είναι σπάνια», σημείωσε.

Τέλος, νωρίτερα φέτος, εικάστηκε ότι η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της περνούσαν κρίση και σκέφτονταν να τερματίσουν τον γάμο τους. Οι φήμες τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω όταν ο Ασγκάρι εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα του.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024