Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χωρίζει από τον Σαμ Ασγκάρι έναν χρόνο μετά τον γάμο της - Την απειλεί με αποκαλύψεις «εκτός και αν πληρωθεί»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χωρίζει από τον Σαμ Ασγκάρι έναν χρόνο μετά τον γάμο της – Την απειλεί με αποκαλύψεις «εκτός και αν πληρωθεί»

Διαζύγιο βόμβα για την 41χρονη ποπ σταρ και τον 29χρονο γυμναστή!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Σαμ Ασγκάρι να βάζουν τέλος στον γάμο τους, λίγο καιρό μετά την πρώτη τους επέτειο.

Η 41χρονη τραγουδίστρια και ο 29χρονος γυμναστής ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Οκτώβριο του 2016, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, και τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν σε μία λαμπερή τελετή.

Τώρα τα διεθνή Μέσα τους θέλουν να οδηγούνται στο διαζύγιο, μετά από ένα τεράστιο τσακωμό που είχαν λόγω απιστίας από μέρους της ποπ σταρ.

«Είναι θέμα χρόνου ο Σαμ να υποβάλει αίτηση διαζυγίου», δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο TMZ και συμπλήρωσε πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πολλές φορές γινόταν βίαιη προς τον Σαμ Ασγκάρι.

Η είδηση για το διαζύγιο επιβεβαιώθηκε μάλιστα και από άλλο πρόσωπο, κοντά στον 29χρονο, το οποίο ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το διαζύγιό τους πάντως αναμένεται επεισοδιακό

Αν και στο προγαμιαίο συμβόλαιο, που υπέγραψαν, προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους, ο Ασγκάρι ζητά να «σπάσει» το συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσει μερίδιο.

Μάλιστα, φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους και να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς.

«Επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί», αποκάλυψε μία πηγή στο Page Six.

O δικηγόρος του, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα», δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.

H τραγουδίστρια σε κάθε περίπτωση παίρνει τα μέτρα της, καθώς εμφανίζεται να έχει προσλάβει τη δικηγόρο Λόρα Γουάσερ, η οποία στο πελατολόγιο της έχει διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέβιν Κόστνερ και ο Τζόνι Ντεπ.

H γνωριμία, η αποβολή και ο γάμος

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και γρήγορα ήρθαν κοντά.

Ο Σαμ Ασγκάρι κατάγεται από το Ιράν και είχε στηρίξει την τραγουδίστρια στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της. «Ο Σαμ ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια. Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί», είχε αποκαλύψει το People.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και τον Απρίλιο 2022 ότι περιμένει το πρώτο του μωρό. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα η τραγουδίστρια απέβαλλε.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση.

Στις 9 Ιουνίου 2022 Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στην έπαυλη της τραγουδίστριας, στην Καλιφόρνια.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών, η Μαντόνα, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Σελένα Γκόμεζ αλλά όχι οι γονείς της 40χρονης. Επίσης, απόντες ήταν και οι δύο γιοι της.

Η ποπ σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Versace, με μακριά ουρά μήκους 3 μέτρων και βέλο, και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η άφιξή της έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού του Έλβις Πρίσλεϊ με τίτλο «Can’t Help Falling in Love».

Τις πρώτες φωτογραφίες του νεόνυμφου ζευγαριού είχε στη δημοσιότητα το People.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024