Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει αισθησιακά σε στύλο για pole dancing

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει αισθησιακά σε στύλο για pole dancing

Ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύει τις ικανότητές της στο pole dancing, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προκαλώντας «πανικό» στο Instagram και συγκεντρώνοντας περίπου μισό εκατομμύριο «likes» μέσα σε λιγότερο από 11 ώρες

Εξαιρετικά χαρούμενη για την αγορά ενός στύλου για pole dancing είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Για να γιορτάσει, μάλιστα, την αγορά της, η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει συζητήσεις με την παρουσία της στα social media, έκανε και τον πρώτο χορό της τον οποίο απαθανάτισε και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

Προκειμένου, δε, να δικαιολογήσει τον έξαλλο – και ίσως άχαρο – χορό της εξήγησε στην ανάρτησή της ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθειά της στον στύλο του pole dancing.

«Αγόρασα τον στύλο αυτό πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτόν!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δείτε το βίντεο

Τα παιδιά της είναι στη φλεγόμενη Χαβάη και αυτή χορεύει στο Instagram

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες και πάλι στο προσκήνιο, ωστόσο αυτή τη φορά όχι για τους σωστούς λόγους.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Χαβάη τα τελευταία 24ωρα, με τις φονικές πυρκαγιές να έχουν καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς μια πόλη στο Μάουι, την ίδια ώρα που ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Στη Χαβάη έχει μετακομίσει τους τελευταίους μήνες και ο Κέβιν Φέντερλαϊν, πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μαζί με τους δύο γιους του.

Ωστόσο, η ποπ σταρ δεν φαίνεται να ανησυχεί για την οικογένειά της.

Σε ανάρτησή της στο Instagram προ ημερών η Σπίαρς δείχνει για ακόμη μια φορά στο κοινό της, τις χορευτικές της ικανότητες, τη στιγμή που τα δύο παιδιά της, μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο. Το κλιπ δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της, τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο…

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024