Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει ξέφρενα στο Instagram και οι θαυμαστές της ανησυχούν

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει ξέφρενα στο Instagram και οι θαυμαστές της ανησυχούν

«Είναι πολύ λυπηρό να τη βλέπεις έτσι», «Κάποιος να τη βοηθήσει», γράφουν οι φανς της.

Τις χορευτικές της ικανότητες αποφάσισε να δείξει και πάλι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media.

Η τραγουδίστρια, που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral μετά το περιστατικό με τον σεκιούριτι του Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο Λας Βέγκας, φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και ένα crop top και άρχισε να χορεύει μπροστά στην κάμερα υπό τους ήχους του «Maria Maria».

Η ποπ σταρ λικνίζεται στον ρυθμό του κομματιού και δείχνει να το απολαμβάνει.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους θαυμαστές της, που εκφράζουν για ακόμα μία φορά την ανησυχία τους για την κατάστασή της.

Αν και η Μπρίτνεϊ έχει απεργοποιήσει τα σχόλια στη δημοσίευση της, στο Twitter πολλοί είναι οι φανς της που σχολιάζουν ότι δεν φαίνεται να είναι καλά και να ζει στον δικό της κόσμο.

«Η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή», «Είναι πολύ λυπηρό να τη βλέπεις έτσι», «Λέω από την πρώτη ημέρα ότι δεν είναι καλά και όλοι νομίζουν ότι τη μισώ», «Κάποιος να τη βοηθήσει!», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ που προκάλεσε ανησυχίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί την κοινή γνώμη με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στα social media.

Τον περασμένο Απρίλιο η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει χτυπά τα οπίσθιά της και δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα.

«Εντάξει, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρειάζεται πραγματικά βοήθεια», έγραψε τότε ένας θαυμαστής της ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ανησυχώ πραγματικά για εκείνη».

«Τα προβλήματα της είναι πολύ σοβαρά»

Σε δημοσίευμά του το Page Six αποκάλυψε ότι συγγενείς και φίλοι της Σπίαρς ανησυχούν για την ψυχική υγεία της και συζητούν πώς θα μπορούσαν να την βοηθήσουν.

Ο σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι, ο μάνατζερ της ποπ σταρ και γιατροί προσπαθούν να την πείσουν να λάβει κάποια θεραπεία στην κατοικία της στο Λος Άντζελες, έγραψε το ΤΜΖ, αλλά πηγή την οποία επικαλείται το Page Six, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια.

«Κανείς εκτός του πολύ στενού της κύκλου δεν γνωρίζει ποια είναι στην πραγματικότητα η ιατρική κατάσταση της Μπρίτνεϊ», είπε στο PageSix μια ισχυρή πηγή. «Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την πραγματική ιατρική κατάσταση της Μπρίτνεϊ, νομίζω ότι αποκαλύπτονταν και όλα τα ψυχικά της προβλήματα, τα οποία είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται», συμπλήρωσε.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024