Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο καβγάς λίγο πριν το διαζύγιο με τον Σαμ Ασγκάρι - Η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και έκανε ράμματα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο καβγάς λίγο πριν το διαζύγιο με τον Σαμ Ασγκάρι – Η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και έκανε ράμματα

Το περιστατικό συνέβη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο

Όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μετά από 14 μήνες γάμου παίρνουν διαζύγιο, με τις φήμες να λένε ότι τσακώθηκαν άσχημα επειδή η 41χρονη σταρ απάτησε τον 29χρονο.

Το πρώην πια ζευγάρι φαίνεται να είχε μια έντονη σχέση και να αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ενώ οι καβγάδες δεν έλειπαν από το σπίτι τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Britney Spears: Divorce & Despair» που προβλήθηκε στο Fox, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι είχαν έναν έντονο καβγά πριν το διαζύγιό τους και η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο κεφάλι της.

Ο ιδρυτής του ΤΜΖ, Χάρβεϊ Λεβάιν ήταν εκείνος που περιέγραψε το περιστατικό με λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο, η κατάσταση κλιμακώθηκε, με την Σπίαρς να σκοντάφτει, χτυπώντας το κεφάλι της στη γωνία ενός τραπεζιού.

«Εκείνη και ο Σαμ βρισκόντουσαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και η κατάσταση έγινε τόσο άσχημη που η τραγουδίστρια σκόνταψε και χτύπησε στο τραπεζάκι του καφέ, ανοίγοντας το κεφάλι της. Χρειαζόταν ράμματα», ισχυρίστηκε ο Λέβιν.

Τον χτυπούσε στον ύπνο του

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Πρόσωπα που τους γνωρίζουν καλά, ανέφεραν στο TMZ ότι ο Αγκράρι εξέφραζε συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Μπρίτνει Σπίαρς εναντίον του.

Μάλιστα, αποκαλύπτουν ότι η τραγουδίστρια τον χτυπούσε ακόμα και στον ύπνο του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 29χρονου, ενώ εκείνος κοιμόταν στο κρεβάτι τους, η Μπρίτνεϊ ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι.

Ο ίδιος απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, ενώ ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση. Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα φέτος, όταν ο Ασγκράρι «πιάστηκε» από τους παπαράτσι με μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τι είχε πάθει.

Θα επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους;

Εν τω μεταξύ, αν και στο προγαμιαίο συμβόλαιο, που υπέγραψαν, προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους, ο Ασγκάρι ζητά να «σπάσει» το συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσει μερίδιο.

Μάλιστα, φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους και να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς.

«Επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί», αποκάλυψε μία πηγή στο Page Six.

O δικηγόρος του, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα», δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.

H τραγουδίστρια σε κάθε περίπτωση παίρνει τα μέτρα της, καθώς εμφανίζεται να έχει προσλάβει τη δικηγόρο Λόρα Γουάσερ, η οποία στο πελατολόγιο της έχει διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέβιν Κόστνερ και ο Τζόνι Ντεπ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024