Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγκαν Ράιαν: Επιστρέφει στις ρομαντικές κωμωδίες - Η ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι

Μεγκαν Ράιαν: Επιστρέφει στις ρομαντικές κωμωδίες – Η ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «What Happens Later»

Η αγαπημένη των ρομαντικών κομεντί Μεγκ Ράιαν επιστρέφει στο θρόνο της και πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία της Bleecker Street «What Happens Later», έχοντας στο πλάι της τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι.

Βασισμένη στο θεατρικό έργο του Στίβεν Ντιτς, «Shooting Star», η ταινία ακολουθεί δύο πρώην εραστές, οι οποίοι συναντιούνται τυχαία σε ένα αεροδρόμιο καθώς οι πτήσεις τους ακυρώνονται λόγω χιονοθύελλας, όπως φαίνεται και από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

H διάσημη ηθοποιός μάλιστα έχει αναλάβει την σκηνοθεσία για δεύτερη φορά ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τον συγγραφέα και τον Κερκ Λιν.

«Με επ’ αόριστον καθυστερήσεις στις πτήσεις τους, η Γουίλα, μια ρομαντική σκεπτόμενη και ο Μπιλ, ένας καταστροφολόγος, θα γοητευτούν αλλά ταυτόχρονα και θα ενοχληθούν από αυτή την απρόσμενη συνάντησή τους, δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους. Καθώς, ωστόσο, ξετυλίγουν τον γρίφο του κοινού τους παρελθόντος και συγκρίνουν τις ζωές τους με τα όνειρα που κάποτε μοιράζονταν, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν η επανασύνδεσή τους είναι απλή σύμπτωση ή κάτι πιο καρμικό», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Ο Ράιαν δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι «οι ρομαντικές κωμωδίες λειτουργούν πραγματικά όταν οι δύο χαρακτήρες είναι κατά κάποιο τρόπο αντίθετοι, αλλά έχουν ένα ρυθμό διανόησης, χιούμορ, διαλόγου και πειράγματος που υποδηλώνει τη συμβατότητά τους. Η Νόρα Έφρον συνήθιζε να λέει για τις ρομαντικές κωμωδίες ότι ήταν πραγματικά ένα μυστικά απίστευτο σύστημα παράδοσης για να σχολιάσει την εποχή, και αυτό κάνουμε σε αυτή την ταινία».

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό να βλέπω τον Ντέιβιντ να αγκαλιάζει αυτόν τον τύπο που δεν νομίζω ότι μοιάζει καθόλου με τον Ντέιβιντ. Ενώ με το θέμα της Γουίλα μπορώ πραγματικά να ταυτιστώ. Το να τον βλέπω να βυθίζεται σε κάθε σκηνή με τον πληρέστερο τρόπο, είναι αστείος, και έξυπνος, και αγαπητός, και ακαταμάχητος», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ακόμη, ο Ράιαν τόνισε ότι το «What Happens Later» «εξελίσσει» το είδος. «Μερικές φορές τίθεται το ερώτημα: Θα είναι μαζί ή δεν θα είναι; Για τον λόγο αυτό, η ταινία εξελίσσει κατά κάποιο τρόπο το είδος της ρομαντικής κομεντί. Έχει επίσης να κάνει με ηλικιωμένους ανθρώπους και εξακολουθεί να είναι ρομαντικό και σέξι», εξήγησε.

Το «What Happens Later» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Με πληροφορίες από People και ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024