Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπαρτιάτες: Στα εξ ων συνετέθησαν - «Αν μιλήσω θα επέμβει ο εισαγγελέας», λέει ο Στίγκας που στηρίζει Κασιδιάρη για να «ξεχρεώσει»

Σπαρτιάτες: Στα εξ ων συνετέθησαν – «Αν μιλήσω θα επέμβει ο εισαγγελέας», λέει ο Στίγκας που στηρίζει Κασιδιάρη για να «ξεχρεώσει»

Ο Βασίλης Στίγκας μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους Σπαρτιάτες, όπου πλέον όλοι οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος έχουν ταχθεί κατά του προέδρου με βαριές αλληλοκατηγορίες.

Για συμμορία που βρίσκεται πίσω από τους 11 βουλευτές που τάσσονται πλέον εναντίον του έκανε λόγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας. Νωρίτερα ο ίδιος είχε μιλήσει για μαφιόζικες τακτικές, ενώ τις ίδιες κατηγορίες του προσάπτουν οι βουλευτές που πλέον είναι εναντίον του.

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος – που πλέον έχει μείνει μόνος – δήλωσε στο Live News του MEGA ότι «όλα γίνονται για τα λεφτά».

«Έκαναν καψόνι»

Για την απουσία των βουλευτών από τα έδρανα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις φωτιές είπε: «Σήμερα είχαμε Ολομέλεια στη Βουλή και είχαμε ένα σοβαρό θέμα, το θέμα των πυρκαγιών που έχουν κατακάψει την Ελλάδα… Και διάλεξαν οι βουλευτές να κάνουν καψόνι και να μην έρθουν στην Ολομέλεια. ήμουν στα έδρανα μόνος μου, όχι ότι με πείραξε αλλά το θεώρησα ασέβεια όχι μόνο προς εμένα αλλά στους 250.000 που λένε ότι τους σέβονται».

Ερωτώμενος για τους εκβιασμούς που έχει δεχθεί από τους βουλευτές του κόμματός του, είπε πως δεν μπορεί να πει τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά όταν το κάνει θα χρειαστεί να επέμβει η Εισαγγελία.

«Ζητούν συνέδριο του κόμματος… Τους είπα υπάρχουν όργανα και τα γράφει και το καταστατικό» πρόσθεσε ο κ. Στίγκας.

Ερωτώμενος αν πίσω από τις μεθοδεύσεις βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, απάντησε πως πρόκειται για εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες και σε αυτό το σημείο μίλησε για συμμορία.

«Δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα, όχι γιατί φοβάμαι, δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, θα μιλήσω όμως με ονόματα και με αποδείξεις, από ‘κει και πέρα, δεν είναι μόνο ένα άτομο, είναι συμμορία» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σχετικά με τους βουλευτές του και τις σχέσεις του μαζί τους είπε πως γνωρίζει τον Χάρη Κατσιβαρδά τον γνωρίζει από το 2014, τους άλλους τους γνώρισε τώρα.

«Δεν μου έστειλε κανέναν ο Κασιδιάρης, πιθανόν κάποιοι να ήταν από το περιβάλλον του και ακόμη χειρότερα από το περιβάλλον της Χρυσής Αυγής», δήλωσε.

Γιατί τους δέχθηκε στο κόμμα;

Στην ερώτηση γιατί τους δέχτηκε στο κόμμα του, απάντησε πως δεν τους ήξερε.

«Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και έχω γνωριμίες και ορισμένες και από την Χρυσή Αυγή αλλά δεν έχω καμία πολιτική σχέση μαζί τους», υποστήριξε ο Βασίλης Στίγκας.

«Όλα γίνονται για τα λεφτά, ξέρω τι σας λέω, κάτι το οποίο εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για το έαν συνεχίζει να στηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, ο κ. Στίγκας είπε πως «συνεχίζει γιατί και εκείνος τον στήριξε, εκεί με αυτή την επιστολή έκλεισα ολοκληρωτικά τους λογαριασμούς μας, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανένας ότι είμαι αγνώμων, κλείνω εκεί και τελείωσε».

«Έκανε μία κίνηση καλής χειρονομίας και με στήριξε. Έκανα και εγώ μία χειρονομία καλής θέλησης και τον στήριξα» είπε ο κ. Στίγκας.

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024