Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Αποτέλεσμα συνεκτικής πολιτικής μιας τετραετίας η πρόοδος

Μητσοτάκης: Αποτέλεσμα συνεκτικής πολιτικής μιας τετραετίας η πρόοδος

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει στη Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός, που συνοδεύεται από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε στις 09:55 στο Διοικητήριο. όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης και η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Συναντήσεις πριν τη ΔΕΘ

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού γίνονται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τις προσδοκίες να είναι χαμηλές για τις επικείμενες οικονομικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περιορισμοί που έχει θέσει το Eurogroup σε γενικευμένα μέτρα στήριξης νοικοκυριών αναγκάζουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να προσαρμοστεί ανάλογα και τα όποια μέτρα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ να είναι στοχευμένα και να αφορούν συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού και με προϋποθέσεις.

Προς το παρόν, πρωθυπουργικοί συνεργάτες «δείχνουν» προς ένα «μεταρρυθμιστικό» σχέδιο στην πρώτη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επανεκλογή του και πέμπτη συνεχόμενη ως πρωθυπουργού.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024