Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Smart TV για κύπελλο: Απολαύστε τα ματς σαν να βρίσκεστε στο γήπεδο

Smart TV για κύπελλο: Απολαύστε τα ματς σαν να βρίσκεστε στο γήπεδο

Αρχίζει το ματς... και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε στην καινούργια σας Smart Tv και να ζήσετε μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει επισήμως ξεκινήσει όπως και η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και φυσικά, είναι ευκαιρία να μαζευτείτε παρέα με τους αγαπημένους σας για να τον παρακολουθήσετε από την άνεση του σαλονιού σας. Για να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα θα χρειαστείτε μια smart TV, που θα αποδίδει κάθε στιγμή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με ζωντανές λεπτομέρειες αλλά και ένα soundbar για κρυστάλλινο ήχο.

Τώρα, λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τις συσκευές σας επενδύοντας στις καλύτερες, τις οποίες θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart TV και soundbar ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις συσκευές που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες και τους χώρους σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, που θα… «καθηλώσουν» ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Για μεγάλα σαλόνια

Εάν ο χώρος και οι αποστάσεις είναι μεγάλες τότε η τηλεόραση Smart LG OLED65B26LA 4K 65 ιντσών είναι η ιδανική επιλογή και για πολλούς λόγους. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Η εικόνα που χαρίζει είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σας. Το Dynamic Tone Mapping χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο κάδρο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη απόχρωσης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό HDR, βαθιά αντίθεση και περίπλοκες λεπτομέρειες για να παρακολουθείτε τον αγώνα σαν να βρίσκεστε στην κερκίδα.

Εάν θέλετε να… μετριάσετε κάπως την απόσταση ανάμεσα στην τηλεόραση και το καναπέ, τότε επιλέξτε την Τηλεόραση Samsung Smart 55″ 4K UHD QLED. Με ανάλυση Ultra HD 4Κ και πανίσχυρο επεξεργαστή Quantum Processor 4K χαρίζει τέλεια εικόνα που δίνει πρωτοφανή θέαση με περισσότερο βάθος και πιο έντονες αντιθέσεις και ευρεία γκάμα χρωμάτων που ξεπερνάει κάθε σύγκριση με το Quantum Dot και Dual LED οπίσθιο φωτισμό.

Είναι εξοπλισμένη με το Motion Xcelerator Turbo+ για να απολαμβάνετε εκπληκτική απόδοση κίνησης σε σήματα έως 120Hz/ 4K χωρίς θόλωμα στην κίνηση. Με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro™, απολαμβάνετε πιο ομαλή εικόνα, γραφικά σε HDR και χαμηλή καθυστέρηση στις εναλλαγές των σκηνών, για μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Premium επιλογές 50 ιντσών

Πλούσια εικόνα, λεπτομερή χρώματα και ομαλή ποιότητα εικόνας 4K HDR. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα ανακαλύψετε στην Τηλεόραση TCL Smart 50″ 4K UHD LEDΑνακαλύψτε την απίστευτη ποικιλία των έντονων και εξαιρετικά ρεαλιστικών χρωμάτων του ψηφιακού κινηματογράφου στο σαλόνι σας χάρη στο Wide Color Gamut που αναπαράγει 30% καθαρότερα και πιο πλούσια χρώματα από τις παραδοσιακές οθόνες LED.

Στις γρήγορα κινούμενες ενέργειες του ποδοσφαίρου, δεν θέλετε να χάσετε καμία λεπτομέρεια. Ο ιδιόκτητος αλγόριθμος λογισμικού MEMC της TCL ενεργοποιείται ενώ παρακολουθείτε αθλητικά ή με γρήγορο ρυθμό εκπομπές ή ταινίες. Βοηθά στη μείωση της θολότητας της οθόνης κίνησης και στη διατήρηση των ιχνών κίνησης στο ελάχιστο.​ Η εμπειρία προβολής σας θα είναι πάντα κρυστάλλινη, ανεξάρτητα από την πηγή 50Hz ή 60Hz.​

Εναλλακτικά μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη 4K εμπειρία με την Τηλεόραση Smart LG 50NANO756PA 4K UHD LED HDR χάρη στην τεχνολογία NanoCell και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει.

Η Real 4K ανάλυση υπόσχεται εκπληκτική απόδοση των χρωμάτων. Με 8 εκατομμύρια pixels, η τηλεόραση αποδίδει εμφανώς πιο ευκρινή εικόνα, με περισσότερες λεπτομέρειες από την τυπική τηλεόραση HD. Ο ήχος Surround Bluetooth φέρνει την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι σας, ενώ οι αθλητικές ειδοποιήσεις σάς κρατούν ενήμερους με όλες τις τελευταίες ειδήσεις των αγαπημένων σας ομάδων.

Οι καλύτερες επιλογές κάτω από τις 50»

Η Τηλεόραση Smart Samsung UE43AU7172 43″ 4K UHD LED HDR ξεχωρίζει για την  4K UHD ανάλυση χάρη στον επεξεργαστή Crystal Processor 4K.

Απολαμβάνετε βελτιστοποιημένη εικόνα και υποστήριξη High Dynamic Range για ένα τεράστιο φάσμα χρωμάτων και οπτικών λεπτομερειών, ακόμη και σε σκούρες σκηνές. Χάρη στην τεχνολογία Motion Xcelerator και το Αuto Game Mode (ALLM) απολαμβάνετε υψηλής απόδοσης εικόνα σε κάθε καρέ.

Με 4-πύρηνο επεξεργαστή για TV multi-tasking, λειτουργικό Smart Tizen για άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ταιριάζει,  ανάλυση Full HD στα 1.920χ1.080 pixels και τεχνολογία Ultra Clean View για αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας δεν υπάρχει κάτι που λείπει από την Τηλεόραση Samsung Smart 32″ Full HD LED.

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας ψηφιακή βοηθό Bixby, Google ή Alexa, συνδέστε ασύρματα το smartphone σας και δείτε στη μεγάλη οθόνη τα αγαπημένα σου βίντεο ή φωτογραφίες. Χάρη στην τεχνολογία Ultra Clean View, η οποία χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο για την ανάλυση του αρχικού περιεχομένου και σας παρέχει προηγμένες λεπτομέρειες, απολαμβάνετε εκπληκτικά καθαρή εικόνα.

Soundbars για να φέρετε το γήπεδο στο… σπίτι

Με το Ηχοσύστημα Energy Sistem Tower 1 αξιοποιείτε στο έπακρο το χώρο στο σπίτι σας και απολαμβάνετε καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Αναπαράγετε τη μουσική σας μέσω ασύρματης σύνδεσης χάρη στην τεχνολογία Bluetooth.

Οι είσοδοι ήχου θα σας επιτρέψουν να συνδέσετε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, την τηλεόρασή σας ή ακόμα και τον εξοπλισμό πολυμέσων σας.

Το Soundbar Akai ASB συνδέεται εύκολα με την τηλεόρασή σας, το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας και μεταμορφώνει τον ήχο στον χώρο σας, χωρίς να σας ενοχλεί οπτικά ή να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Μπορείτε να το ελέγξετε πλήρως από τον καναπέ σας μέσω του τηλεχειριστηρίου και με ισχύ 40 W RMS (200 W PMPO) να γεμίσει το χώρο σας με ποιοτικό ήχο.

Με πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, το Soundbar Creative Speaker Stage είναι το τέλειο σύστημα ψυχαγωγίας ήχου.  Απολαύστε συναρπαστικό ήχο που γεμίζει το δωμάτια με εκπληκτικά μπάσα με το Creative Stage.

Μια τέλεια εφαρμογή ακόμη και κάτω από μια οθόνη, η κομψή σχεδίαση του Creative Stage ταιριάζει όμορφα και φυσικά συνδυάζεται σε οποιαδήποτε ρύθμιση δωματίου.

Με το Επιδαπέδιο Ηχοσύστημα με Λειτουργία Bluetooth Inovalley απολαμβάνετε ποιοτικό ήχο είτε το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας είτε με με το smartphone ή το tablet σας. Είναι εξοπλισμένο με 7 στυλ εφέ φωτισμού , σε πολύχρωμα χρώματα τα οποία δημιουργούν μια πολύ όμορφη αίσθηση στον χώρο.

Φέρει εσοχή για σύνδεση με AUX καλώδιο, ενώ η βάση στην οποία στέκεται μπορεί να αφαιρεθεί. Εντός της συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται και ένα τηλεχειριστήριο με απόσταση καλωδίου ήχου 3,5mm .

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024