Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο εξοπλισμός του… κολατσιού: Τι να προμηθευτείτε πριν ανοίξουν τα σχολεία

Ο εξοπλισμός του… κολατσιού: Τι να προμηθευτείτε πριν ανοίξουν τα σχολεία

Αναζητείστε το κατάλληλο παγούρι και δοχείο φαγητού για το παιδί σας

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει. Τα παιδιά σας μπορεί ήδη να έχουν αγοράσει ή να έχουν διαλέξει τη σχολική τους τσάντα και τα καινούργια τους αθλητικά παπούτσια για να είναι έτοιμα για το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού, εσείς ωστόσο θα πρέπει να φροντίσετε εκτός από τα σχολικά είδη να προμηθευτείτε και τα απαραίτητα σετ φαγητού. για το κολατσιό τους.

Ειδικά για τους γονείς που έχουν παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό είναι απαραίτητο να τρέφονται και να ενυδατώνονται σωστά.

Συνεπώς θα χρειαστείτε τα ειδικά δοχεία φαγητού, είτε για το μεσημεριανό του εάν το παιδί παρακολουθεί το ολοήμερο σχολείο είτε για το κολατσιό του αλλά και παγούρι για το φαγητό του.

Και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από παγούρια και δοχεία φαγητού για αγόρια και κορίτσια. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας τα προϊόντα σας θα φτάσουν στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Επιλέξετε εσείς όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείτε και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Δοχεία Φαγητού

Θα αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο δοχείο φαγητού για το μεσημεριανό, το κολατσιό του ή το γλυκό του.

Για τα παιδιά που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο μια καλή επιλογή θα ήταν να προμηθευτείτε ένα φαγητοδοχείο που να έχει και κουταλοπήρουνα. Τα συγκεκριμένα φαγητοδοχεία είναι σχεδιασμένα για μικρές μερίδες και μικρά χεράκια καθώς το παιδικό δοχείο που δε στάζει είναι ιδανικό για υγιεινά γεύματα στο σχολείο.

Iδανικά θα ήταν να έχει στρογγυλεμένες άκρες για να χωράει σε όλες τις ισοθερμικές τσάντες, να πλένεται σωστά και να μην κρατάει μυρωδιές.

Το συγκεκριμένο σετ φαγητού διαθέτει 5 χωριστά διαμερίσματα, τα τρόφιμα δεν ανακατεύονται και δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, ενώ έχουν το κατάλληλο μέγεθος για ένα θρεπτικό παιδικό γεύμα. Το παιδικό δοχείο μεσημεριανού παρέχεται με ταιριαστά ανοξείδωτα παιδικά κουταλοπήρουνα στο καπάκι

Παγούρι

Τα παιδιά χρειάζεται να παραμένουν παραμένουν ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τους και για αυτό είναι απαραίτητα τα παγούρια.

Αλλά όταν πρόκειται για παγούρια έρχεται το ερώτημα ποιο είναι το κατάλληλο γιατί μερικά τείνουν να έχουν διαρροή στις σχολικές τους τσάντες αφήνοντάς σας να καθαρίζετε.

Αφήστε τα μικρά σας να επιλέξουν από μια ζωντανή συλλογή χρωμάτων και υπέροχους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που θα λατρέψουν.

Προτιμήστε είτε ανοξείδωτα παγούρια θερμός που θα διατηρούν δροσερό ή ζεστό – ανάλογα με την εποχή – το ρόφημα του, είτε παγούρια με ενσωματωμένο καλαμάκι.

Για ένα μικρό παιδί του νηπιαγωγείου μπορείτε να διαλέξτε ένα πιο μικρό παγουρίνο των 350ml.

Ιδανικά για τις εξωσχολικές του δραστηριότητες προμηθευτείτε ένα ακόμη παγούρι επίσης ανθεκτικό σε διαρροές.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024