Στέργιος Καλπάκης για ΕΡΤ: Καμιά ανθρώπινη ζωή δεν μετράει λιγότερο από άλλες
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αδιανόητη αναφορά της ΕΡΤ για τον θάνατο των 18 μεταναστών.
Σκληρή ανακοίνωση για την αδιανόητη και ντροπιαστική αναφορά στην ΕΡΤ για τον θάνατο των 18 μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς εξαιτίας της φωτιάς εξέδωσε ο Στέργιος Καλπάκης, θέμα που ανέδειξε με δημοσίευμά του και το in.
Ο Στέργιος Καλπάκης αναρωτιέται: «Για την ΕΡΤ των Ζούλα-Μητσοτάκη οι 18 νεκροί στο δάσος της Δαδιάς δεν ήταν ανθρώπινες απώλειες;». Στη συνέχεια σημειώνει: «Καμιά ανθρώπινη ζωή δεν μετράει λιγότερο από άλλες».
Αναλυτικά η ανάρτηση Καλπάκη
«Το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».
Αυτή η ανατριχιαστική φράση ακούστηκε σήμερα το μεσημέρι από παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ News.
Για την ΕΡΤ των κυρίων Ζούλα και Μητσοτάκη οι 18 νεκροί στο δάσος της Δαδιάς δεν ήταν ανθρώπινες απώλειες;
Δεν υπάρχουν λόγια.
Το λιγότερο που οφείλει να κάνει η δημόσια τηλεόραση είναι να ζητήσει άμεσα συγγνώμη για αυτή την αθλιότητα.
Καμιά ανθρώπινη ζωή δεν μετράει λιγότερο από άλλες. Η οδύνη και η συμπόνια δεν έχουν εθνικότητα. Τουλάχιστον, αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα, ας κρατήσουμε ζωντανό τον ανθρωπισμό μας.
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
