Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και ζητά αποζημίωση 45.000 ευρώ

Γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και ζητά αποζημίωση 45.000 ευρώ

Μία γυναίκα έσπασε τον αστράγαλό της αφότου γλίστρησε πατώντας ένα κομμάτι προσούτο και ζητά αποζημίωση από αλυσίδα τροφίμων

Αγωγή σε βάρος μιας αλυσίδας καταστημάτων ιταλικών τροφίμων κατέθεσε μία γυναίκα από το New Hampshire των ΗΠΑ, η οποία γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έσπασε τον αστράγαλό της.

Η Alice Cohen και ο σύζυγός της ψώνιζαν στο Eataly τον περασμένο Οκτώβριο όταν σε έναν χώρο του καταστήματος, στον οποίο προσέφεραν δείγματα στους πελάτες για να δοκιμάσουν, γλίστρησε πάνω στο προσούτο.

«Τα ιατρικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείας, ξεπέρασαν τα 7.500 δολάρια» αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε η Alice Cohen, σύμφωνα με το nbcboston.com. «Ο τραυματισμός επηρέασε τη διάθεσή της και της προκάλεσε μεγάλο πόνο και ταλαιπωρία» αναφέρουν οι δικηγόροι της.

«Η Eataly είχε καθήκον να διασφαλίσει ότι η επιφάνεια των δαπέδων δεν θα εγκυμονούσε κινδύνους και να προειδοποιεί αν οι συνθήκες ήταν επικίνδυνες» αναφέρεται στην αγωγή με την οποία κατηγορούν την αλυσίδα τροφίμων ότι δεν καθάρισε επιμελώς το πάτωμα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024