Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νύφη απαιτεί αποζημίωση από φωτογράφο του γάμο της, επειδή... κοιμήθηκε με τον σύζυγό της

Νύφη απαιτεί αποζημίωση από φωτογράφο του γάμο της, επειδή… κοιμήθηκε με τον σύζυγό της

Το μυστικό που ανέτρεψε όλη τη ζωή μιας γυναίκας μετά την τελετή του γάμου της

Αφού περάσετε μήνες σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας, είναι φυσικό να περιμένετε να πάνε όλα τέλεια την ημέρα της τελετής.

Οι αγαπημένοι σας έχουν συγκεντρωθεί για να σας καμαρώσουν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το άλλο σας μισό ενώπιόν τους. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε, όμως.

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, σχεδόν παραμυθένια.. μια νύφη έμεινε άναυδη όταν τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου της ο σύζυγός της εξομολογήθηκε κάτι συγκλονιστικό για τη φωτογράφο του γάμου τους.

Για την ακρίβεια της είπε πως κάποια στιγμή μετά την τελετή έκανε σεξ με τη φωτογράφο. Τώρα, η γυναίκα προσπαθεί να πάρει τα χρήματά της πίσω από το φωτογραφικό στούντιο που προσέλαβε για την εκδήλωση – πράγμα που ο επικεφαλής του γραφείου δεν δέχεται.

Σε ανάρτησή του στο Reddit, ο επικεφαλής φωτογράφος εξήγησε ότι φέρνει πάντα μαζί του έναν «δεύτερο συνάδελφο» για βοήθεια στις τελετές, αλλά όταν ο συνεργάτης του δεν ήταν διαθέσιμος, προσέλαβε μια γυναίκα που βρήκε στο διαδίκτυο και η οποία φαινόταν να κάνει «καλή δουλειά».

Η απίθανη ιστορία

Ήταν αυτή η εξωτερική συνεργάτης που στη συνέχεια κοιμήθηκε με τον γαμπρό, και όχι κάποιος υπάλληλος του γραφείου του. Έτσι ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στο ζευγάρι.

«Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι φωτογράφισα έναν γάμο. Ο συνεργάτης που έχω πάντα μαζί μου δεν μπορούσε να έρθει, οπότε βρήκα κάποιον άλλον στο διαδίκτυο που θεωρούσα ότι έκανε καλή δουλειά. Τέλος πάντων, εκείνη και εγώ φωτογραφίσαμε τον γάμο και όλα έδειχναν να λειτουργούν ήρεμα, ως συνήθως. Οι φωτογραφίες επεξεργάστηκαν και παραδόθηκαν στον πελάτη, όλα ήταν καλά» έγραψε αρχικά.

«Όταν ένα πρωί έλαβα ένα email από τη νύφη. Ήθελε επιστροφή χρημάτων επειδή η κυρία που είχα προσλάβει ως δεύτερη φωτογράφο για την ημέρα κατέληξε να κοιμάται με τον σύζυγό της κάποια στιγμή μετά το γάμο, και συμπεριέλαβε και φωτογραφίες από το τηλέφωνό του για να το αποδείξει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα, αλλά τι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω εδώ; Με προσέλαβε για μια δουλειά και η δουλειά ολοκληρώθηκε και το προϊόν παραδόθηκε. Η φωτογράφος θεωρείται ιδιώτης και όχι υπάλληλος στο δικό μου στούντιο. Πραγματικά λυπάμαι για την κυρία αυτή, αλλά είναι επίσης πολλά χρήματα που πρέπει να επιστρέψει για δουλειά που έγινε» συμπλήρωσε.

Οι αντιδράσεις

Οι σχολιαστές της ανάρτησης προέτρεψαν τον φωτογράφο να μην επιστρέψει τα χρήματα στη γυναίκα, καθώς -αν και η κατάσταση πρέπει να είναι απαίσια για εκείνη- η δουλειά ολοκληρώθηκε.

«Η φωτογράφος δεν έχει καμία σχέση με το φωτογραφείο: Πείτε τους ότι λυπάστε που το ακούτε αυτό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψετε χρήματα για μια υπηρεσία που έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το συμβόλαιό σας. Ο δεύτερος φωτογράφος είναι ιδιώτης επαγγελματίας, με τον οποίο δεν θα συνεργαστείτε ξανά, αλλά δεν εμπλέκεται άμεσα με την επιχείρησή σας. Ξεκαθαρίστε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα επειδή συνέβη κάτι ατυχές στο οποίο δεν είχατε τον έλεγχο».

«Αυτό ακούγεται σκληρό, αλλά ο σύζυγός της θα την απατούσε ανεξάρτητα από το ποιος ήταν ο δεύτερος φωτογράφος σας. Δεν φταίτε εσείς που τον παντρεύτηκε», σημείωσε ένα ακόμη, ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Αυτό συνέβη μετά το γάμο, σωστά; Αν ναι, δεν έχει καμία σχέση με εσάς ή τις υπηρεσίες που παρείχε η επιχείρησή σας».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024