Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον κόσμο της Barbie οι Έλληνες Πολιτικοί - Πώς θα ήταν σαν φιγούρες

Στον κόσμο της Barbie οι Έλληνες Πολιτικοί – Πώς θα ήταν σαν φιγούρες

Η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Ανδρουλάκης όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Φρενίτιδα επικρατεί σε όλον τον κόσμο με τη νέα ταινία της Barbie, που κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι τεράστια και η Barbie σπάει το νέο ρεκόρ μετά το άλλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας της έφερε στα ταμία περισσότερα από 356 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια τη Δευτέρα και Τρίτη.

Το έντονο ροζ έχει εισχωρήσει παντού, η αγαπημένη κούκλα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούν για αυτήν.

Τώρα, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι Έλληνες πολιτικοί μπαίνουν στον κόσμο της και μεταμορφώνονται σε Barbie και Ken.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Ανδρουλάκης, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζονται όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

H εφαρμογή στον ιστότοπο BaiRBIE.me είναι αυτή που τους μετατρέπει σε κούκλες και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Πώς τους φαντάζεται; Τις γυναίκες με φουσκωτά και μακριά μαλλιά και τους άντρες με αθλητικό σώμα και κομψό ντύσιμο. Δείτε και θα καταλάβετε…

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κώστας Ζαχαριάδης

Ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Έφη Αχτσιόγλου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Και σε ρόλο σούπερ ήρωα

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός.

Πριν λίγο καιρό οι πολιτικοί είχαν φορέσει και στολή σούπερ ήρωα. Ο graphic designer Αντώνης Μαρίνης εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του.

Το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποίησε φαντάστηκε τους πολιτικούς αρχηγούς με υπερδυνάμεις, ικανούς να σώσουν τους πολίτες από οποιοδήποτε κίνδυνο.

Έτσι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας έβαλαν… στολή και «ρίχθηκαν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Ντυμένος με μια κομψή στολή υψηλής τεχνολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταμορφώνεται στον Powerstride που διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα και αξιοσημείωτη ευκινησία. Με κάθε του βήμα, φέρνει ταχεία πρόοδο και μετασχηματιστικές μεταρρυθμίσεις, οδηγώντας την Ελλάδα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει την ηλεκτρισμένη ενέργειά του ως Radical Rouser, μια δύναμη αλλαγής. Η φλογερή αύρα του πυροδοτεί το πάθος και εμπνέει τις μάζες να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο «Culture Guardian». Ως Φύλακας του Πολιτισμού ενσαρκώνει την αρχαία σοφία και την καλλιτεχνική δεινότητα. Στολισμένος με σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας, προστατεύει και προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά του έθνους, εξασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις μελλοντικές γενιές.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας φορά τη στολή του «Red Vanguard». Ένα σύμβολο ακλόνητης αφοσίωσης στην εργατική τάξη, ο Red Vanguard στέκεται ψηλά, ντυμένος με επαναστατική πανοπλία. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα του προλεταριάτου, πρωτοστατώντας στην καταπολέμηση της αδικίας και υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024