Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Samsung Unpacked: Όσα μάθαμε για τα νέα Fold 5 και Flip 5

Samsung Unpacked: Όσα μάθαμε για τα νέα Fold 5 και Flip 5

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα δημοφιλή αναδιπλούμενα Samsung smartphone, το Galaxy Watch 6 και τα S9 tablets.

Πολλά και καλά είναι τα νέα που μας φέρνει αυτήν την φορά το Samsung Unpacked. Η εταιρεία κολοσσός όχι μόνο παρουσίασε την τελευταία σειρά αναδιπλούμενων κινητών τηλεφώνων αλλά ανακοίνωσε και σημαντικές ενημερώσεις που θα δούμε στα smartwatch αλλά και στα tablet.

Τι παίζει με τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5;

Ας ξεκινήσουμε από την ανατροπή, που δεν είναι άλλη από το ανανεωμένο Galaxy Z Flip 5.

Το νέο μοντέλο έχει πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών συγκριτικά με το προκάτοχό του, επιτρέποντάς σας να απαντάτε σε μηνύματα, να χρησιμοποιείτε το Πορτοφόλι και να κάνετε πολλές ακόμα εργασίες ή δραστηριότητες χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα του τηλεφώνου.

Επιπλέον διαθέτει νέο design, που εξαλείφει το κενό όταν η συσκευή κλείνει ενώ έρχεται εξοπλισμένο με το πιο γρήγορο προσαρμοσμένο τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Το Galaxy Z Fold 5 εντωμεταξύ παραμένει το αγαπημένο αναδιπλούμενο σε στιλ βιβλίου smartphone με ανανεωμένο, λεπτότερο σχεδιασμό χωρίς κενά, με φωτεινότερη κύρια οθόνη, τον Snapdragon 8 Gen 2 και βελτιωμένες ικανότητες πολλαπλών εργασιών χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις.

Τι νέο είδαμε στο Galaxy Watch 6;

Η μεγαλύτερη ανανέωση όμως είναι εδώ. Η εταιρεία κολοσσός αποκάλυψε την νέα σειρά Galaxy Watch 6 με κάποιες από τις πιο πολυσυζητημένες βελτιώσεις στα ρολόγια Wear OS. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η περιστρεφόμενη στεφάνη επέστρεψε.

Έτσι με το Galaxy Watch 6 Classic μπορείτε να κάνετε κύλιση σε εφαρμογές και widget εύκολα με απτική αίσθηση. Και στα δύο ρολόγια απολαμβάνετε μεγαλύτερες, φωτεινότερες οθόνες, αναβαθμισμένους επεξεργαστές, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και σύστημα εναλλαγής λουριών με ένα «κλικ».

Τι γίνεται με τα Galaxy Tablet S9;

Εάν αναζητάτε ένα Android tablet υψηλών προδιαγραφών τότε η σειρά Galaxy Tab S9 είναι ακριβώς στα μέτρα σας.

Αν και η σχεδίαση δεν έχει αλλάξει πολύ (κυρίως αποτελείται από πιο λεπτά πλαίσια), εξακολουθεί να έχει σημαντικές αναβαθμίσεις όπως οι AMOLED οθόνες με δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, το προσαρμοσμένο τσιπ Snapdragon 8 Gen 2, πιο ισχυρά ηχεία και ακόμη και IP68 αντοχή σε νερό και σκόνη τόσο για το tablet όσο και για το Στυλό S που περιλαμβάνεται.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους, θα βρείτε όσα αναζητάτε σε Samsung smartphones, tablets και smartwtaches, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024