Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σχολική χρονιά: Ώρα να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο

Νέα σχολική χρονιά: Ώρα να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο

Και την σχολική του τσάντα...

Εάν υπάρχει ένα δωμάτιο που θα θέλατε να μπορούσατε να κλειδώσετε και να μην το κοιτάξετε ποτέ ξανά, αυτό είναι πιθανότατα είναι το δωμάτιο του παιδιού σας.

Το να διατηρείτε τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα βιβλία των παιδιών σας οργανωμένα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Μόλις τα μαζέψετε, τα ξαναβγάζουν.

Η οργάνωση του παιδικού δωματίου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Με έξυπνους τρόπους οργάνωσης και διακόσμησης μπορείτε να το συμμαζέψετε και να φαίνεται εξίσου τακτοποιημένο με το υπόλοιπο σπίτι σας.

Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό το δωμάτιο να είναι ευχάριστο και λειτουργικό με έπιπλα που θα ταιριάζουν στον χώρο και θα διευκολύνουν παιδιά και γονείς.

Και αν θέλετε να είστε έτοιμοι ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς καλό θα ήταν να ξεκινήστε από τώρα την οργάνωση του δωματίου.

Στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο σε συμφέρουσες τιμές και με εκπτώσεις που φθάνουν έως το 80%.

Και αν παραγγείλετε τώρα επιλέγοντας την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA uα τα παραλάβετε άμεσα kαι σε μια αποστολή σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να είστε έτοιμοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Κουκέτα και γραφείο σε ένα 

Αν το δωμάτιο του παιδιού σας είναι πολύ μικρό τότε μπορείτε να προσανατολιστείτε στη λύση της κουκέτας – γραφείου. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσετε τον απαιτούμενο χώρο για το παιδί σας στο παιδικό του δωμάτιο.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι το κρεβάτι -κουκέτα της Atmosphera με γραφείο Montessori.

Ρέχει σκελετό από ξύλο πεύκου, ενώ τα ράφια είναι κατασκευασμένα από ξύλο MDF. Οι προεξοχές στο κρεβάτι και η ενσωματωμένη σκάλα προσδίδουν μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ το συρόμενο γραφείο εξοικονομεί χώρο και είναι ιδανικό για να μπορεί το παιδί σας να τρώει ή να διαβάζει εκεί.

Τα ραφάκια κάτω από το γραφείο είναι κατάλληλα για την αποθήκευση μικροαντικειμένων ή παιχνιδιών.

Αγοράστε το

Αν πάλι έχετε ήδη κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο σίγουρα θα χρειαστείτε ένα γραφείο προκειμένου να μελετά και να διαβάζει. Εάν το χώρος του δωματίου του σας το επιτρέπει μπορείτε να επενδύσετε σε ένα γραφείο με βιβλιοθήκη μαζί, διαφορετικά μπορείτε να βρείτε γραφεία σε διάφορες διαστάσεις.

Από την τσάντα μέχρι το κολατσιό

Εντάξει αν οργανώσατε το παιδικό του γραφείο, σιγά σιγά ξεκινήστε και την αγορά των σχολικών ειδών που θα χρειαστεί.

Διαλέξετε από τώρα την σχολική τσάντα που θα χρειαστεί το παιδί σας. Οι επιλογές αμέτρητες. Ανάλογα με την ηλικία και τα προσωπικά γούστα του παιδιού. Μονόχρωμες, πολύχρωμες, με τους αγαπημένους ήρωες. Σίγουρα δεν θα ξέρουν τι να διαλέξουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κοιτάξετε είναι να είναι ανατομικές για να μη βαρύνουν τη σπονδυλική του στήλη.

Και φυσικά εκτός από την τσάντα θα χρειαστεί και μια κασετίνα για να βάλει μέσα όλα όσα χρειάζεται για να γράφει. Μολύβια, στυλό, γόμες, μαρκαδόρους.

Αν το παιδί σας είναι μαθητής νηπιαγωγείου ή  δημοτικού απαραίτητα είναι τα παιδικά δοχεία φαγητού προκειμένου να παίρει μαζί του το φαγητό, το παγούρι για το νερό του και φυσικά το απαραίτητο τσαντάκι που θα τα μεταφέρουν.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024