Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Νέα καμπάνια από το υπουργείο Τουρισμού – «Ό,τι αγαπάς είναι εδώ»

Ρόδος: Νέα καμπάνια από το υπουργείο Τουρισμού – «Ό,τι αγαπάς είναι εδώ»

Προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Mε καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας υπό το μήνυμα «Rhodes, What you love is here» (Ρόδος, ό,τι αγαπάς είναι εδώ), μέσα από την οποία θα προβληθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, απαντά το υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλήγμα που δέχτηκε ο τουρισμός του νησιού από την πρωτοφανή καταστροφή που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Ogilvy ετοιμάζει εντός των ημερών την καμπάνια που άμεσα θα «τρέξει» στις αγορές ενδιαφέροντος.

Η εξέλιξη της τουριστικής σεζόν

Η δυναμική εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι η πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου Τουρισμού και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον ΕΟΤ. Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος κατέβαλε προσωπικό αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης για την προστασία και την ασφάλεια της Ρόδου, καθώς και τον γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Kατά τη διάρκειά της, συμμετείχε και η διαφημιστική εταιρία Ogilvy, με την οποία θα δράσουν από κοινού για την παγκόσμια προβολή του νησιού της Δωδεκανήσου.

Η Ρόδος είναι ένας υπέροχος προορισμός, που μπορεί να χαρίσει μοναδικές αναμνήσεις και εικόνες, ικανές να αφήσουν το αποτύπωμά τους σε κάθε επισκέπτη, τονίζει με μια φωνή η πολιτική ηγεσία του τουρισμού.

Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV και στην εκπομπή Good Morning Britain, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε «μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσους τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξή του, «η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσους τις έχασαν λόγω της φωτιάς».

«Η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα.

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρωθυπουργός εάν θα πρέπει οι Βρετανοί τουρίστες να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα, επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος», τονίζοντας πως οι πυρκαγιές είναι «ένα πρόβλημα σε όλη τη Μεσόγειο».

Επίσης, αναφέρθηκε στην αντίδραση των κατοίκων, άλλα και στο 112, μια υπηρεσία που είναι άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισήμανε ότι έγινε με μεγάλη ασφάλεια μια μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης περίπου 20.000 ανθρώπων από τη Ρόδο της οποίας μόνο το 15% επηρεάστηκε από τις πυρκαγιές.

«Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ διευκρίνισε πως οι τουρίστες που το επιθυμούν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Ρόδο του χρόνου την άνοιξη για να ευχαριστηθούν το νησί και τις ομορφιές του.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024