Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το μισογύνικο τρολ χτυπά ξανά» - Το σχόλιο του Άντριου Τέιτ στην Αμάντα Χόλντεν

«Το μισογύνικο τρολ χτυπά ξανά» – Το σχόλιο του Άντριου Τέιτ στην Αμάντα Χόλντεν

Φίλοι και ακόλουθοι της Αγγλίδας ηθοποιού, Αμάντα Χόλντεν, κατακεραυνώνουν τον «βασιλιά της τοξικής αρρενωπότητας», τον Άντριου Τέιτ, καθώς «ντροπιάζει» σκληρά τη σταρ του Britain’s Got Talent, με σχόλιο κάτω από μία φωτό της με μπικίνι.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, 52 ετών, ανέβασε στο Twitter μια εικόνα της να απολαμβάνει ένα ντους δίπλα στην πισίνα, μέσα σε ένα μαύρο μπικίνι, πυροδοτώντας μια άθλια απάντηση από τον πρώην διαγωνιζόμενο του Big Brother, που έχει κερδίσει άξια τον τίτλο «ο βασιλιάς της τοξικής αρρενωπότητας» και έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις.

Απαντώντας στο tweet της Αμάντα, ο 36χρονος Τέιτ, ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Βουκουρέστι για κατηγορίες σεξουαλικής διακίνησης, έγραψε: «Είσαι σύζυγος και μητέρα και έχεις πάψει χρόνια τώρα να είσαι έφηβη. Δεν έχεις θέση σε μια τέτοια εικόνα».

Η ψηφιακή οργή ξεχείλισε

Δεκάδες άνθρωποι βγήκαν στο Twitter για να υπερασπιστούν την Χόλντεν, μεταξύ των οποίων και ο σταρ του Loose Women, Τσαρλς Γουάιτ, 43 ετών, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Επιδιώκετε την προσοχή προσπαθώντας να τρολάρετε. Κάποιος πρέπει να πιάσει βελονάκι και να σταματήσει να μπαίνει σε συζητήσεις ενηλίκων».

Η φεμινίστρια δικηγόρος Charlotte Proudman έγραψε στο Twitter: «Αυτοαποκαλούμενος μισογύνης, ο Άντριου Τέιτ κατηγορείται για βιασμό και κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να βγαίνει στο Twitter για να κάνει σεξιστικά σχόλια για την Αμάντα Χόλντεν ότι η ηλικία και το σώμα της την ντροπιάζουν.

«Ένας ανατριχιαστικός άνθρωπος»

Κι άλλοι, φυσικά,  χρήστες του Twitter ήταν καυστικοί για την αδικαιολόγητη επίθεση του Τέιτ στην Χόλντεν. Ο Ellis Karran έγραψε στο Twitter: «Είσαι 36 ετών και χωρίς πουκάμισο στην εικόνα του προφίλ σου -είσαι εντελώς ανατριχιαστικός άνθρωπος».

Η Gigi Slavic πρόσθεσε: «Είσαι σχεδόν 40 ετών και ολόκληρη η σελίδα σου είναι φωτογραφίες χωρίς πουκάμισο, anime και πορνό».

Η ίδια η Χόλντεν δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στην ανάρτηση του Τέιτ.

Η κριτής του Britain’s Got Talent καταγράφει στα σόσιαλ την ηλιόλουστη απόδρασή της με τον σύζυγό της Κρις Χιούζ.

Η Χόλντεν παντρεύτηκε τον σύζυγό της, μουσικό παραγωγό, το 2008 και το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δύο κόρες, τις Λέξι, 17 ετών και Χόλι, 11 ετών.

Δείτε το βίντεο

Η μέθοδος «loverboy»

Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε πώς τα μηνύματα που διέρρευσαν έδειξαν πώς ο Τέιτ εξανάγκαζε τις γυναίκες «να προβούν σε σεξουαλική εργασία γι ‘αυτόν».

Όταν ο influencer συνελήφθη στη Ρουμανία τον Δεκέμβριο, οι αρχές τον κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησε τη μέθοδο «loverboy» για να δελεάσει γυναίκα στο Βουκουρέστι με το πρόσχημα ότι είχε σχέση, πριν την αναγκάσει σε σεξουαλική εργασία.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, επικαλούμενο στιγμιότυπα οθόνης μηνυμάτων από το «War Room» (ομαδική συνομιλία του Τέιτ με τους οπαδούς του) και άλλα κείμενα το 2021, ο Τέιτ περιέγραφε τις γυναίκες ως «στόχους» και «περιουσιακά στοιχεία» και μιλούσε για απομόνωση και χειραγώγησή τους.

Σε ένα μήνυμα, ο μισογύνης περιέγραψε πώς απομόνωσε μια γυναίκα μέχρι που «έχασε την επαφή με το σπίτι της» και την κράτησε στο συγκρότημα κατοικιών που ζούσε, στο Βουκουρέστι.

«Ο πραγματικός στόχος είναι να συμφωνήσει να μην πηγαίνει ποτέ πουθενά χωρίς εμένα. Ούτε καν στη γενέτειρά της. Την χρειάζομαι να δουλεύει», έγραψε.

Περιεχόμενο στο OnlyFans

Ο Tate, ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος σε κατ’ οίκον περιορισμό, φάνηκε επίσης να ζητά βοήθεια από τους συνεργάτες του για να αναγκάσει μια γυναίκα να δημοσιεύσει σεξουαλικό περιεχόμενο στο OnlyFans, τη συνδρομητική πλατφόρμα διαδικτυακού περιεχομένου που χρησιμοποιείται κυρίως από εργαζόμενους του σεξ.

Στο μήνυμα, ο Τέιτ λέει στους ακόλουθούς του ότι θα «ανεβάσει το έργο απόψε».

«Είναι άφραγκη. Και δεν μπορεί να πάει σπίτι. Και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Φίλε, ακούγομαι σχεδόν κακός», πρόσθεσε σύμφωνα με τα μηνύματα που διέρρευσαν.

Ο Τέιτ αρνήθηκε τις κατηγορίες εμπορίας και βιασμού που έχουν απαγγελθεί εναντίον του ίδιου και του αδελφού του, Tristan, από την DIICOT, τη ρουμάνικη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας.

Η DIICOT ισχυρίζεται ότι ο Τέιτ, ο αδελφός του Tristan και δύο γυναίκες από τη Ρουμανία – Luana Radu και Georgiana Naghel – σχημάτισαν εγκληματική ομάδα το 2021 «για εμπορία ανθρώπων» στη Ρουμανία, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο

Συμμορία τεσσάρων

Υπάρχουν επτά γυναίκες θύματα στην υπόθεση, ανέφερε η DIICOT, οι οποίες δελεάστηκαν με ψευδείς δηλώσεις αγάπης και μεταφέρθηκαν στη Ρουμανία, όπου η συμμορία τις εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά και τις υπέβαλε σε σωματική βία.

Ένας άντρας κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα δύο φορές τον Μάρτιο του 2022, σύμφωνα με το πρακτορείο. Οι γυναίκες φέρονται να ελέγχονταν από «εκφοβισμό, συνεχή παρακολούθηση» και ισχυρισμούς ότι ήταν χρεωμένες, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Την περασμένη εβδομάδα, ρουμανικό δικαστήριο αποφάσισε να παρατείνει τον κατ’ οίκον περιορισμό των αδερφών Τέιτ.

Η απόφαση σημαίνει ότι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι – οι οποίοι συνελήφθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου κοντά στο Βουκουρέστι – θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 30 ακόμη ημέρες.

Έξω από το δικαστήριο ο Τέιτ είπε στους δημοσιογράφους ότι «το ηθικό τόξο του σύμπαντος κλίνει προς τη δικαιοσύνη στο τέλος. Ο αδελφός μου και εγώ είμαστε εξαιρετικά ανθεκτικοί άνθρωποι. Στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε. «Αισθανόμαστε ότι τα πράγματα θα πάνε τέλεια στο τέλος – και μέχρι τότε θα ακολουθήσουμε τη δικαστική διαδικασία».

Οι αδερφοί Τέιτ έχασαν την τελευταία έφεσή τους στις 6 Ιουλίου κατά της προηγούμενης παράτασης του κατ’ οίκον περιορισμού.

*Με στοιχεία από dailymail.com

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024