Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσακαλώτος: Επιβάλλεται να ανακτήσουμε σύντομα τις δυνάμεις μας

Τσακαλώτος: Επιβάλλεται να ανακτήσουμε σύντομα τις δυνάμεις μας

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με νέες αιχμές και ξεκάθαρη ταυτότητα

Συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος είχε το Σάββατο στην Κόρινθο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε σε δήλωσή του ότι έγινε μια πολύ καλή συζήτηση, με πολλές και ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις και ερωτήσεις για το παρόν και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, «όπου έγινε εμφανής η διάθεση του κόσμου να μιλήσει για όλα τα θέματα και να συνεισφέρει στην επόμενη μέρα».

Συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τα αίτια της ήττας στις τελευταίες εκλογές και για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα.

«Νέο πρόγραμμα, με νέες αιχμές και ξεκάθαρη ταυτότητα»

Από τη συζήτηση έγινε εμφανής η ανάγκη να είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και από ποια αφετηρία. Και συνάμα, χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με νέες αιχμές και ξεκάθαρη ταυτότητα», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

Και υπογράμμισε ότι «ο ρόλος άλλωστε του κόμματος ως αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση επιβάλλει να ανακτήσουμε σύντομα τις δυνάμεις μας και να απαντήσουμε στις ιδεολογικές προκλήσεις που τίθενται με ξεκάθαρο στίγμα».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024