Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τηλεργασία και χαρά: Ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε κάθε μέρος σε γραφείο

Τηλεργασία και χαρά: Ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε κάθε μέρος σε γραφείο

Επειδή η τηλεργασία δεν πρόκειται να μας... «αφήσει», αυτά είναι όσα χρειάζεστε για να δουλεύετε από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ανεμπόδιστα και με μέγιστη άνεση.

Στις αρχές της πανδημίας εξοικειωθήκαμε με το work from home, την γνωστή τηλεργασία που μας επιτρέπει σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και σήμερα να δουλέψουμε από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούμε στο χώρο εργασίας. Ενώ το γραφείο αντικαταστάθηκε από το «office home», το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ότι ακόμα και αυτό αντικαθίσταται από την βιβλιοθήκη, το καφέ, το αεροπλάνο, ακόμα και την… παραλία.

Όπως και να έχει, η παραγωγικότητα δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα τετραγωνικά και ως εκ τούτου το μόνο που χρειάζεστε είναι εργαλεία που χαρίζουν την μέγιστη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία για να παραμείνετε συνδεδεμένοι από όπου κι αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή.

Για να τα καταφέρετε, συγκεντρώσαμε τα βασικά που θα χρειαστείτε ενώ μπορείτε να τα βρείτε στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην ώρα τους, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA ενώ τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και να βρείτε ό,τι ψάχνετε έως και -80%.

Laptop το βασικό εργαλείο για τηλεργασία

Συνεχίστε να δημιουργείτε και να αποδίδετε με έξτρα παραγωγικότητα από όπου θέλετε, έχοντας μαζί σας τον απόλυτο σύμμαχο, το laptop σας. Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και να δουλεύετε χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις, δώστε προσοχή στον επεξεργαστή αλλά και την μνήμη RAM για να απολαμβάνετε άνετο multitasking ενώ εάν χρειάζεστε απαιτητικές εφαρμογές ή απλώς απολαμβάνετε το gaming στο διάλειμμά σας, τότε προσέξτε και την κάρτα γραφικών.

Ακουστικά τα απαραίτητα

Είτε για τα meeting που πλέον έχουν μετατραπεί σε βίντεο-κλήσεις είτε για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, προκειμένου να συγκεντρώνεστε καλύτερα, αποκλείοντας κάθε αντιπερισπασμό, τα ακουστικά είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που δεν θα πρέπει να λείπει από το… κινητό σας γραφείο. Για έξτρα ελευθερία κινήσεων και ευελιξία, μπορείτε να επιλέξετε ασύρματα τα οποία συνδέονται στις συσκευές σας μέσω Bluetooth ώστε να μην ταλαιπωρείστε από τα μπερδεμένα καλώδια.

Το tablet της οργάνωσης

Ενώ τα αγνοούσαμε, τα τελευταία χρόνια τα tablet έχουν κάνει τεχνολογικά άλματα και έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της εργασίας. Διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστές με πολλαπλούς πυρήνες, μνήμες RAM με σπουδαία χωρητικότητα, δυνατές μπαταρίες για πολλές ώρες αυτονομίας και οθόνες που προσομοιάζουν εκείνες των smartphone για άνετη θέαση είτε εγγράφων είτε της αγαπημένης σας σειράς (όταν κάνετε το διάλειμμά σας).

Μάλιστα εάν το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως θήκη προστασίας, λειτουργικό pen και πληκτρολόγιο μπορείτε άνετα να… «φτιάξετε» την δική σας εκδοχή laptop «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας.

Αποθηκευτικά μέσα για back up και όχι μόνο

Επειδή τα αρχεία μας είναι πολλά και χρειαζόμαστε άμεση πρόσβαση όπου κι αν βρισκόμαστε, επιλέγουμε τον κατάλληλο για τις ανάγκες μας εξωτερικό σκληρό δίσκο, δίνοντας προσοχή στην χωρητικότητα για να χωράει όλα μας τα δεδομένα, από τα αρχεία της δουλειάς, τα back up μας μέχρι και τις φωτογραφίες μας ή τα βίντεο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024