Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασφαλή ταξίδια με σκάφος: Βρες σωσίβια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι στο SHOPFLIX.gr

Ασφαλή ταξίδια με σκάφος: Βρες σωσίβια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι στο SHOPFLIX.gr

Πριν σαλπάρετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με το σκάφος σας βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα.

Είτε είστε έμπειρος ιστιοπλόος είτε μόλις ξεκινήσετε, πιθανότατα θα γνωρίζετε ότι η θάλασσα μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας ή, μερικές φορές, η μεγαλύτερη πρόκληση σας.

Το να έχετε τον σωστό εξοπλισμό ασφαλείας  και να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, θα μπορούσε απλώς να είναι η διαφορά μεταξύ θανάτου και της διάσωσης της ζωής σας ή των συνταξιδιωτών σαw.

Γι αυτό πριν σαλπάρετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με το σκάφος σας βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα. Και αν αναρωτιέστε που θα τα βρείτε, η απάντηση είναι εύκολη.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία σωσίβια και όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για το σκάφος σας. Επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.gr που φθάνουν το -80% και προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σκάφος σας.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Το SHOPFLIX.gr χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις τους θα φροντίσει όλα όσα έχετε παραγγείλει να φτάσουν στην ώρα τους, στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για να δούμε όμως ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που πρέπει να έχετε μαζί σας.

Σωσίβια

Ποιος πρέπει να φορέσει ένα σωσίβιο σε μια βάρκα; Η απάντηση είναι ότι το σκάφος σας θα πρέπει πάντα να έχει αρκετά σωσίβια για τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να μεταφέρει. Συνιστούμε πραγματικά να πάρετε ένα ή δύο επιπλέον, για κάθε περίπτωση. Σε κάθε  περίπτωση μη ξεχάσετε να έχετε και παιδικά σωσίβια εφόσον μαζί σας ταξιδεύουν και παιδιά.

Μαζί θα πρέπει να έχετε και μια σωσίβια σχεδία με όλα τα απαραίτητα.

Πάντα θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα κιτ πρώτων βοηθειών. Ανάλογα με τις μέρες που θα ταξιδέψετε και τα άτομα που θα έχετε μαζί σας φροντίστε να γεμίσετε το φαρμακείο σας με τα απολύτως απαραίτητα.

Εξοπλισμός επικοινωνίας

Η λίστα με τον εξοπλισμό σωσίβιας σχεδίας μας θα ήταν ελλιπής αν δεν συμπεριλάβαμε τα βασικά στοιχεία για την επικοινωνία στη θάλασσα.

Σφυρίχτρα: Για ηχητικό σήμα σε άλλα σκάφη.
Ραδιοφάρος: Για γρήγορο και ακριβή εντοπισμό πεσόντων επιβατών στη θάλασσα.
Λυχνίες Led: Για να τραβήξετε την προσοχή των επερχόμενων μέσων διάσωσης.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024