Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διακοπών το ανάγνωσμα: Τα βιβλία που θα λατρέψετε

Διακοπών το ανάγνωσμα: Τα βιβλία που θα λατρέψετε

Συνώνυμο του καλοκαιριού είναι τα ταξίδια και με αυτά τα βιβλία φέτος θα κάνετε πολλά.

Πιθανότατα έχετε ήδη προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές… Μέχρι την επίσημη έναρξή τους όμως, μπορείτε να κάνετε μοναδικά λογοτεχνικά ταξίδια, επιλέγοντας τα δικά σας αγαπημένα βιβλία, γεμάτα ιστορίες με καθηλωτική πλοκή, μυστήριο, φαντασία και περιπέτεια, ανατροπές αλλά και ανεπανάληπτους χαρακτήρες.

Από best sellers μέχρι αστυνομικάnon fictionλογοτεχνία – πεζογραφία – ποίησηπαιδικά αλλά και ή εφηβικά, θα βρείτε ό,τι αναζητάτε μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε βιβλίασε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα βιβλία και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Γυναικεία Υπόθεση

Συγκλονιστικό, καθηλωτικό και γεμάτο ανατροπές. Αυτό το αστυνομικό μυθιστόρημα θα σας κάνει να… ανατριχιάσετε στην μέση του ζεστού καλοκαιριού.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

«Είναι υψηλό το τίμημα που καλούνται να πληρώσουν τα φαντάσματα. Κι αυτό ακριβώς είμαι πλέον εγώ. Ένα φάντασμα, ένα στοιχειό. Με τη δική μου θέληση, με τον δικό μου τρόπο. Ένα φάντασμα που κινείται αθόρυβα ανάμεσα στον κόσμο. Κι εκείνοι; Εκείνοι με κοιτάζουν, αλλά δε με βλέπουν. Με ακούνε αλλά δε με αφουγκράζονται. Με συναναστρέφονται, αλλά δε με ξέρουν…»

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος σκοτώνει γυναίκες στο παρόν αντιγράφοντας γυναικοκτονίες του παρελθόντος που παρέμειναν
ατιμώρητες. Στην άψογα σκηνοθετημένη σκηνή του εγκλήματος, ο δολοφόνος αφήνει «δωράκια» για την αστυνομία: έξτρα στοιχεία, με τα οποία μπορούν να συλληφθούν πλέον οι ένοχοι του παρελθόντος. Όλα τα θύματα φορούν ένα κόσμημα πανομοιότυπο με αυτό που έχει η υπαστυνόμος Νόρα Δενδρινού πάντα στον λαιμό της: ένα καλλιγραφικό κεφαλαίο «Ν» κλεισμένο σ’ ένα σπιτάκι. Η πρό(σ)κληση του δολοφόνου προς εκείνη είναι σαφής. Το παιχνίδι αρχίζει. Μαζί της, ο υπαστυνόμος Νικόλας Παναγιωτίδης και η ιδιωτική ερευνήτρια Ελπινίκη Ντόκα. Οι τρεις τους εγκλωβισμένοι σε μια αρένα θανάτου.

Μπορεί το παρόν να ρίξει φως στο παρελθόν;
Μπορεί η εκδίκηση να σημάνει δικαίωση;
Διότι κάποιες φορές «το παρελθόν δεν έχει έρθει ακόμη και το μέλλον δεν είναι όπως παλιά…»

Μαύρο ρόδο

 Η τηλεοπτική σειρά που μας καθήλωσε στο Mega είναι βασισμένη στο best seller της Ελένης Καπλάνη, που σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε. Ένα μυθιστόρημα όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής, ένα καθηλωτικό και κατανυκτικό βιβλίο.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας.
Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της.
Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων.
Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει;
Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει;
Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.
Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός.

O Δημήτρης την κοίταξε με απορία, αλλά βλέποντας το πρόσωπό της να λάμπει ολόκληρο από τα γέλια χάζεψε. Λες και το γέλιο ήταν μαγικό και πήρε τα ράσα από πάνω της και άφησε μια όμορφη νεράιδα.
Το μαντίλι είχε κυλήσει από το κεφάλι της και φάνηκαν τα καστανόξανθα μαλλιά της.
«Είσαι πανέμορφη!» της είπε χωρίς να το σκεφτεί και της κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.
Τον κεραυνοβόλησε με το βλέμμα της και κουκουλώθηκε με το μαντίλι. Σηκώθηκε απότομα για να φύγει.
Είχε περάσει τα όρια. Κακώς μιλούσε με τούτο τον ανέμελο νεαρό.
Δεν έπρεπε».

Σκέψου Και Πλούτισε

Το πλέον διαδεδομένο βιβλίο για την επιτυχία που γράφτηκε ποτέ.
Επί 25 χρόνια, ο Ναπόλεον Χιλ έπαιρνε συνεντεύξεις από εκατοντάδες επιτυχημένους άντρες και γυναίκες, υπό την καθοδήγηση του πλουσιότερου ανθρώπου της εποχής του, Άντριου Κάρνεγκι.

Σε αυτό το διαχρονικό, κλασικό έργο, ο Χιλ αποκαλύπτει μια παντοδύναμη, αποδεδειγμένη φόρμουλα επιτυχίας που σας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τους πιο πολύτιμους στόχους σας. Αν υπάρχει ένα εγχειρίδιο-οδηγός που πρέπει να έχετε στην πορεία σας προς τα μεγάλα επιτεύγματα και την επιτυχία -για να πλουτίσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας- είναι αυτό ακριβώς το βιβλίο.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

«Γιατί αυτή η έκδοση είναι διαφορετική;

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις του βιβλίου του Χιλ, αυτή η έκδοση επαναφέρει το αριστούργημά του στην αρχική του μορφή και πρόθεση. Περιλαμβάνει σημαντικό υλικό για το πώς να ευημερήσετε σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, το οποίο είχε αφαιρεθεί από μεταγενέστερες εκδόσεις, αλλά είναι απίστευτα επίκαιρο σήμερα.

Αυτή είναι η μόνη έκδοση του «Σκέψου και πλούτισε» που περιέχει πλήρη σχολιασμό και χρήσιμο ευρετήριο, τα οποία παρέχουν σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή του Χιλ και την εποχή του, για τη δια βίου έρευνά του και για τους ηγέτες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας τους οποίους μελέτησε προκειμένου να συγκεντρώσει τις ανεκτίμητες βασικές αρχές της επιτυχίας που θα ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο».

Κασετίνα Χάρι Πότερ 1-7

Αποκτήστε τώρα τα 7 βιβλία της σειράς ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, της Τζ. Κ. Ροουλίνγκ, μαζί με μια συλλεκτική κασετίνα δώρο σε απίθανη τιμή.

Η κασετίνα περιλαμβάνει τα βιβλία:
1. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ
2. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
3. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝ
4. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
5. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ
6. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΠΡΙΓΚΙΨ
7. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Σρεκ

Εάν γνωρίζετε την ιστορία του Σρεκ τώρα ήρθε η στιγμή να την φανταστείτε και να την… «δείτε» μέσα από τα δικά σας μάτια και την φαντασία του παιδιού.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε: 

«Ο Σρεκ και το γενναίο του καθαρόαιμο, ο Γάιδαρος, σώζουν την πριγκίπισσα Φιόνα, που κρατούσε φυλακισμένη σ’ ένα ψηλό πύργο ένας δράκος. Ο Σρεκ και η Φιόνα ερωτεύονται ο ένας τον άλλο… όμως η πριγκίπισσα κρύβει κάποιο μυστικό που περιπλέκει το ευτυχισμένο τέλος της ιστορίας τους».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024