Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθε να οργανώνεις τα καλύτερα beach party

Μάθε να οργανώνεις τα καλύτερα beach party

Aυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση και στην προσωπικότητά σας

Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα καλύτερο από εκείνα τα καλοκαιρινά beach party που χαλαρώνετε δίπλα στα κύματα και απολαμβάνετε τον ήλιο με τα αγαπημένα σας άτομα.

Τα beach party είναι διασκεδαστικά από μόνα τους, αλλά μπορείτε να μεταμορφώσετε περαιτέρω την εκδήλωση με ένα συγκεκριμένο θέμα. Σκεφτείτε γιατί διοργανώνετε το πάρτι, τα ενδιαφέροντά σας και τι θα αποτελούσε μια εξαιρετική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Είστε έτοιμοι λοιπόν να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα επικό beach party;

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για beach party, γεμάτες έμπνευση για το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι.

Tropical Drinks Bar

Υπάρχει κάτι συναρπαστικό (και χαλαρωτικό!) στο να πιείτε ένα δροσιστικό ποτό στην παραλία. Περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας σε ένα διασκεδαστικό DIY μπαρ με μείγμα υλικών για κοκτέιλ και μοκτέιλ, συν παγωμένα μπουκάλια νερό και φρέσκους χυμούς φρούτων.

Barbeque πάρτι

Εντάξει είπαμε πάρτι χωρίς ποτό δεν γίνεται! Και αφού εξηγήσαμε πως θα φτιάξατε τη δική σας κάβα, θα πρέπει να φροντίσετε και για τη διατροφή των καλεσμένων σας.

Και τι καλύτερο από το να διοργανώσετε ένα barbeque πάρτι. Βεβαιωθείτε πρώτα αν επιτρέπεται στην συγκεκριμένα παραλία να ψήσετε στην άμμο με τη δική σας φορητή ψησταριά.

Όποια ψησταριά και αν επιλέξετε ανοιχτή ή με καπάκι φροντίστε ώστε να είναι αρκετά μεγάλη ανάλογα πάντα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Μπιφτέκια, σουβλάκια και λουκάνικα θα είναι ο καλύτερος μεζές για τους καλεσμένους σας για να απολαύσουν το πάρτι.

Μπορείτε να φέρετε από το σπίτι τα αγαπημένα σας χρωματιστά και με υπέροχα σχέδια ποτήρια. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε δίπλα τους χάρτινα καλαμάκια.

Δυνατή μουσική

Πάρτι χωρίς μουσική και χορό δεν είναι πάρτι. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα έμπειρο dj για τη διασκέδαση της παρέας σας που ενδεχομένως θα εκτοξεύσει το budget του πάρτι σας. Μπορείτε πολύ απλά να φτιάξετε τη δική σας playlist με τραγούδια και να πάρετε ένα φορητό ηχείο.

Φτιάξτε μια τσάντα με τα απολύτως απαραίτητα

Κέφι, μουσική, χορός φαγητό και ποτό… είναι τα συστατικά για το απόλυτο beach party. Ωστόσο υπάρχουν μικρές ακόμα λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Για παράδειγμα φροντίστε να έχετε μαζί σας ψάθες και πετσέτες θαλάσσης. Θα σας χρειαστούν για τις στιγμές που θέλετε να ξεκουραστείτε.

Μην ξεχάσετε τα αντικουνουπικά σπρέι ειδικά να σκοπεύετε να το ξημερώσετε. Καλό θα ήταν να προμηθευτείτε και λοσιόν για μετά το τσίμπημα.

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να διοργανώσετε το δικό σας beach party μπείτε στο SHOPFLIX.gr και θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε απεριόριστη ποικιλία ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο χάρη  στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.GR που φθάνουν το -80%.

Διαλέξτε ότι θέλετε και πληρώστε με έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, της πλατφόρμας. Επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA ώστε όλα όσα παραγγείλατε να φτάσουν στην πόρτα σας σε μια μόνο αποστολή.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024