Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινές εκπτώσεις: 4 πράγματα που σας συμφέρει να αγοράσετε

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: 4 πράγματα που σας συμφέρει να αγοράσετε

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει... Εσείς γιατί να περιοριστείτε μόνο στα παπούτσια και τα ρούχα;

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και σε μία από τις καλύτερες περιόδους για αγορές κάθε είδους, αφού οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει σε δυνατές προσφορές. Εάν όμως, θέλετε να επωφεληθείτε από ακόμα πιο προνομιακές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει άμεσα διαθέσιμα προϊόντα δίχως αναμονές, τότε έχει έρθει η στιγμή να μπείτε στο SHOPFLIX.GR.

Μπορείτε να βρείτε όσα αναζητάτε σε έκπτωση έως και -80%, μεταξύ άλλων, σε προϊόντα τεχνολογίας, σε κλιματιστικά κι οτιδήποτε άλλο για το σπίτι και τον κήπο, σε αξεσουάρ άθλησης και hobbyσε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Οπότε γιατί να περιοριστείτε σε ό,τι έχει να κάνει με ένδυση ή υπόδηση, όταν μπορείτε να επωφεληθείτε και να απολαύσετε τις αγορές σας σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και μέσα από την άνεση (και την δροσιά) του σπιτιού σας;

Για μια ακόμα πιο εύκολη και στα μέτρα σας shopping εμπειρία, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό στην ολοκαίνουργια SHOPFLIX εφαρμογή και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας, κάνοντας την πληρωμή, σε μία μόνο συσκευή.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για κάθε κινητή συσκευή και μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένες προτάσεις, με αναλυτική σύγκριση μεταξύ προϊόντων για να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το SHOPFLIX.GR.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις σε… όλα

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσετε:

Smartphone ή tablet;

Με τα smartphones να έχουν έκπτωση έως και -50% και τα tablets έως και -57% τελικά θα επιλέξετε και τα δύο!

Δικό μας αγαπημένο είναι το Samsung Galaxy A54 που έχει δημιουργηθεί για να απολαμβάνετε το πιο awesome περιεχόμενο. Έρχεται εξοπλισμένο με κάμερα 50MP με OIS και αυτόματη εστίαση που σας εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα. Η  Nightography σας παρέχει καθαρές νυχτερινές φωτογραφίες ενώ η τεχνητή νοημοσύνη αφαιρεί τυχόν ατέλειες.

Διαθέτει Super AMOLED οθόνη 6.4” FHD+, επεξεργαστή Exynos 1380 υψηλής απόδοσης και μπαταρία 5000mAh που σας δίνει ισχύ για περισσότερες από 2 μέρες χρήσης.

Από την ευρεία γκάμα των tablet, ξεχωρίσαμε το Xiaomi Redmi Pad 10.61″ που θα το βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Ξεχωρίζει για το κομψό ενιαίο μεταλλικό σώμα (445 γρ. βάρος, 7,05 χιλ. πάχος), με συμμετρικά bezels που το κάνουν να φαίνεται και να είναι εκπληκτικό στη χρήση.

Σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, σειρές και βιντεοκλήσεις  στην οθόνη 10.61” 90Ηz με εντυπωσιακό ήχο Dolby Atmos από τα 4 ηχεία.

Διαθέτει παντοδύναμο επεξεργαστή, που σας βοηθά να βλέπετε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια ή να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με την σωστή ταχύτητα χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Χάρη στην μεγάλη μπαταρία 8000mAh θα διασκεδάζετε μαζί του όλη μέρα ξέγνοιαστα.

Ώρα να αλλάξετε κλιματιστικό

Με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» επικίνδυνα, το κλιματιστικό είναι απαραίτητο για να διατηρήσουμε τους χώρους μας δροσερούς. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις σας δίνουν την κατάλληλη ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα με τεχνολογία inverter με έως -45% έκπτωση, για να εξοικονομείτε πολύτιμη ενέργεια και χρήματα, απολαμβάνοντας δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα.

Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το κλιματιστικό Inverter Sendo Apollo που παρέχει ασύγκριτη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία και επιπλέον ασφάλεια.

Η χρήση ειδικών φίλτρων για τον extra ιονισμό των ιόντων του αέρα αλλά και τα αντίστοιχα φίλτρα κατακράτησης και απομάκρυνσης όλων των βλαβερών σωματιδίων από το ζωτικό σας περιβάλλον είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την επιλογή του πιο επίκαιρη από ποτέ.

Το οικολογικό ψυκτικό R32, η τεχνολογία inverter και τέλος η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας WiFi Ready συμπληρώνουν μια από τις πιο πλήρεις προτάσεις στην κατηγορία των επίτοιχων κλιματιστικών.

Απαραίτητο το αντηλιακό

Είτε στην πόλη είστε παραλία (ναι αυτό ισχύει και για το βουνό), το αντηλιακό είναι απαραίτητο για να προστατευθούμε από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Και τώρα επωφελείστε με έως και -62% σε αντηλιακά για προστασία και τέλειο μαύρισμα.

Ένα από τα αγαπημένα μας αντηλιακά προσώπου, είναι το  Anthelios Uvmune 400 Invisible Fluid της La Roche Posayπου διαθέτει το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο κατά των πιο επιβλαβών ακτίνων UV.

Έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση και έκθεση στον ήλιο. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, αόρατο φινίρισμα, μη λιπαρό και μη κολλώδες.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024