Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα gaming smartphones που θα βρείτε στην αγορά

Τα καλύτερα gaming smartphones που θα βρείτε στην αγορά

Τα καλύτερα smartphones της αγοράς για να απολαμβάνετε απεριόριστο gaming on-the-go!

Το gaming μας συντροφεύει από παιδιά, τότε που για να παίξουμε φυσούσαμε την κασέτα και χτυπούσαμε την τηλεόραση για να λειτουργήσει σωστά το video game. Κι ενώ από τότε η τεχνολογία έχει προχωρήσει, χαρίζοντάς μας το pc/console gaming, τώρα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο και ακόμα πιο συναρπαστικό κεφάλαιο. Το mobile gaming έχει έρθει για να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας χαρίσει ατελείωτες ώρες δράσης και περιπέτειας, όπου κι αν βρισκόμαστε ακόμα και αν είμαστε εν κινήσει.

Η αναμονή για το λεωφορείο, η καθυστέρηση του αεροπλάνου ή και του πλοίου που θα μας πάει στο αγαπημένο μας νησί αλλά και το ταξίδι φέτος θα γίνει πιο διασκεδαστικό, μιας και θα μπορούμε να παίζουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Για να τα καταφέρουμε όμως, χρειαζόμαστε το κατάλληλο smartphone για να «σηκώνει» ακόμα και τα πιο βαριά παιχνίδια.

Τι θα πρέπει να έχει το smartphone για την καλύτερη εμπειρία gaming

Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το κινητό που θα επιλέξετε για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σας. Θα πρέπει η οθόνη του να είναι μεγάλη για άνετη θέαση, να έχει υψηλή ανάλυση και μεγάλο ρυθμό ανανέωσης της εικόνας για να μην «κολλάει» στις γρήγορες εναλλαγές. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του θα πρέπει να είναι εξίσου μεγάλη για να απολαμβάνετε gaming και κάθε λειτουργία του χωρίς διακοπές ενώ εξίσου δυνατή θα πρέπει να είναι και η ισχύος του επεξεργαστή για να μπορεί να επιτελέσει κάθε λειτουργία, όσο απαιτητική και να είναι χωρίς καθυστερήσεις.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.GR και να βρείτε ό,τι ψάχνετε με έκπτωση έως και -80%.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ψάξαμε και βρήκαμε δύο κορυφαία μοντέλα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Με το Samsung Galaxy S23 Ultra απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες gaming, χάρη στον ισχυρό του επεξεργαστή  Snapdragon 8 Gen 2, ο οποίος είναι ικανός να ανταποκριθεί στο multitasking που μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε. Επομένως, θα έχετε την ευχέρεια να παίζετε παιχνίδια χωρίς κολλήματα και να κάνετε streaming με τις ώρες, δίχως να συναντήσετε προβλήματα ή καθυστερήσεις.

Η οθόνη του είναι στις 6.8″, με ανάλυση QHD+, για να τα βλέπετε όλα πεντακάθαρα και να μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα της καθημερινότητας, βίντεο και φυσικά παιχνίδια. Είναι Dynamic AMOLED 2x, με φωτεινότητα πάνω από 1750 nits, προκειμένου να την προσαρμόζετε στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Η μπαταρία του  είναι στα 5000mAh, για να έχετε όσο χρόνο θέλετε και να τον αφιερώνετε σε όποια λειτουργία του θέλετε. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο, καθώς ο βαθμός του είναι IP68, για να αντέχει στην παραμικρή επαφή με το νερό και να μην φθείρεται, ενώ η οθόνη του προφυλάσσεται από το Corning Gorilla Glass Victus 2, προκειμένου να μην προκαλούνται με ευκολία γρατζουνιές.

Apple iPhone 14 Pro Max

Η οθόνη Super Retina XDR του iPhone 14 Pro Max είναι Always-On, για να σας κρατάει πάντα ενημερωμένους για όσα σας ενδιαφέρουν με μία μόνο ματιά. Χάρη στη δυνατότητα της οθόνης να λειτουργεί με έως και 1Hz ρυθμό ανανέωσης, η μπαταρία του κινητού διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Το Α16 Bionic chip της Apple έρχεται να προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο chip διαθέτει 6-core CPU (2 high performance – 4 power efficient cores) για μοναδικά γρήγορες επιδόσεις, 5-core GPU για εκπληκτικά γραφικά, βελτιωμένο 16-core Neural Engine, το νέο Display Engine για την Always-On οθόνη και το Dynamic Island, αλλά και τον βελτιωμένο Image Signal Processor, για να έχεις όμορφες λήψεις στη συσκευή σας.

Διαθέτει all-day battery life, για να απολαμβάνετε τις ισχυρές δυνατότητές του όλη μέρα, με μία μόνο φόρτιση.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024