Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
8 παιχνίδια εξωτερικού χώρου για χαρούμενα παιδιά φέτος το καλοκαίρι

8 παιχνίδια εξωτερικού χώρου για χαρούμενα παιδιά φέτος το καλοκαίρι

Μετατρέψετε τον κήπο σας σε ένα χώρο υπαίθριων δραστηριοτήτων

Καθώς ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και όλοι βγαίνουν έξω είναι λογικό και τα παιδιά να αναζητούν τρόπους για να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους είναι βέβαιο ότι θα κάνουν χαρούμενα τα παιδιού σας, ενώ παράλληλα τα βοηθά να αναπτύξουν διάφορες δεξιότητες.

Και τι πιο εύκολο από το να μετατρέψετε τον κήπο σας σε ένα χώρο υπαίθριων δραστηριοτήτων όπου θα παίζουν τα παιδιά και θα περνούν ώρες μαζί με τους φίλους τους.

Ενα ξύλινο σπιτάκι, μια τραμπάλα, μια κούνια, φουσκωτά ή ακόμα και παιδικά οχήματα εξωτερικού χώρου είναι αρκετά για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας και ταυτόχρονα να παίξουν σε εξωτερικούς χώρους.

Και φυσικά όλα θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και σε συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξουν τα παιδιά σας όποια και όσα θέλουν.

Αγοράστε όποιο θέλετε και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις, ενώ τα παιχνίδια σας θα φτάσουν στην ώρα τους, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και για ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες αγορές κατεβάστε δωρεάν το SHOPFLIX app.

Μην ξεχνάτε πως τώρα, έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.gr που φθάνουν έως το 80%.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε διασκεδαστικά παιχνίδια για τα παιδιά σας και σας προτείνουμε τα εξής:

Παιδικά Σπιτάκια Κήπου

Τα παιδικά σπιτάκια κήπου είναι σίγουρα ότι θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας. Τα παιδιά σας θα μπορούν να φανταστούν εύκολα στο σπιτάκι με την κουζίνα τους! Με τους φίλους τους, να μιμηθούν τις κινήσεις σας! Το σπιτάκια είναι πολύ φωτεινά χάρη στα παράθυρά του.

Πρακτικά και ανθεκτικά, τα playhouse σας θα χρησιμοποιηθούν αρκετά χρόνια ως χώροι παιχνιδιού χάρη στην αντι-UV επεξεργασία και τα ανθεκτικά υλικά του! Το σπιτάκι με την κουζίνα του δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά σας να φανταστούν χιλιάδες ιστορίες και να μην βαρεθούν πια!

Ενας παιδότοπος στην αυλή σας

Μετατρέψτε την αυλή σας σε παιδότοπο. Τοποθετήστε ένα παιδικό φουσκωτό σπίτι – τραμπολίνο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 παιδιά ταυτόχρονα – ανάλογα με το μέγεθος – τα οποία μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας με το τραμπολίνο, την τσουλήθρα. Η περιοχή του τραμπολίνο για άλματα και της τσουλήθρας είναι κατασκευασμένη από ύφασμα υψηλής πυκνότητας και αντοχής.

Φτιάξτε ένα γήπεδο για τα παιδιά σας

Και σε ποιο παιδί δεν αρέσουν τα αθλήματα. Μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε την αυλή σας σε ανοιχτό γήπεδο. Πώς; Εύκολα. Τοποθετήστε μια μπασκέτα ή ένα τέρμα ποδοσφαίρου.

Για ακόμα περισσότερο παιχνίδι αγοράστε μπάλες bowling, μπιλιάρδου, ενώ μπορείτε να στήσετε και το δικό σας τραπέζι ping pong.

 Πίστα καρτ

Αν το παιδί σας ξετρελαίνεται με τα αυτοκίνητα, τότε απλά μετατρέψετε τον κήπο σας σε πίστα καρτ.

Θα βρείτε άπειρα παιδικά αυτοκίνητα, παιδικές μηχανές, ακόμα και τρακτέρ για να κάνει το παιδί τις δικές του βόλτες.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024