Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tablet στην παραλία: Όσα πρέπει να προσέξετε για να παραμείνει ασφαλές

Tablet στην παραλία: Όσα πρέπει να προσέξετε για να παραμείνει ασφαλές

Δεν χρειάζεται να στερηθούμε το laptop μας στην παραλία, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες για να το προστατέψουμε.

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση και ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο σε κάποια από τις γαλαζοπράσινες παραλίες της χώρας μας. Φυσικά εκτός από το αντηλιακό, την πετσέτα και το κινητό μας, από την τσάντα δεν λείπει το tablet, που μπορούμε να ακούσουμε την αγαπημένη μας playlist, να διαβάσουμε το βιβλίο μας, να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας σειρές και να κάνουμε scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην διακινδυνεύσει από το νερό ή τις υψηλές θερμοκρασίες, περιλαμβάνουν:

Προσοχή στην θάλασσα ή την πισίνα

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το tablet με βρεγμένα χέρια ή να το ακουμπάτε σε βρεγμένες πετσέτες. Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο μπορείτε να επενδύσετε σε μια αδιάβροχη θήκη που θα το κρατά προστατευμένο κάθε στιγμή του μπάνιου σας, για να απολαμβάνετε την χρήση του δίχως άγχος για τυχόν ατυχήματα.

Μακριά από την άμμο

Εκτός από το νερό, είναι σημαντικό να προσέχετε και την άμμο για να αποφύγετε τυχόν βλάβες. Το προστατευτικό οθόνης σε συνδυασμό με την θήκη είναι αρκετά για να παρέχουν την απαραίτητη προστασία στην συσκευή σας για να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε δίχως έγνοια και δεύτερες σκέψεις.

Αφήστε το tablet στην σκιά

Όπως και εσείς, έτσι και οι ηλεκτρονικές σας συσκευές δεν πρέπει να παραμένουν για πολύ ώρα στον ήλιο για να αποφύγετε τον κίνδυνο υπερθέρμανσης και βλάβης. Ενώ δεν θα παρατηρήσετε ευθύς εξαρχής την ζημιά, η υπερθέρμανση μπορεί να βλάψει την υγεία της μπαταρίας του κι ως εκ τούτου να αποφορτίζεται πολύ πιο εύκολα από το συνηθισμένο.

Για αυτό είναι καλύτερο να το αφήνετε στην τσάντα σας και αυτή με την σειρά της να βρίσκεται σε σκιερό μέρος.

Μην εξαντλείτε την μπαταρία του

Πριν το μπάνιο σας, φροντίστε ώστε το tablet σας να είναι πλήρως φορτισμένο για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες.

Εάν όμως, παρατηρήσετε ότι η μπαταρία του μειώνεται όσο ακόμα είστε στην παραλία, ίσως είναι καλύτερο να το αφήσετε στην άκρη και να μην εξαντλήσετε πλήρως την μπαταρία του, μιας και αυτή η συνήθεια μπορεί να μειώσει την υγεία της και την απόδοσή της συνολικά.

Εναλλακτικά για να έχετε περισσότερες ώρες χρήσης δίχως να φορτώνετε υπερβολικά το tablet σας, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα power bank το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή για να φορτίσετε κάθε ηλεκτρονική συσκευή χωρίς να χρειάζεστε ρεύμα.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024