Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: Οι διακοπές της ξεκίνησαν από τη Ρόδο - Οι καταδύσεις στα καταγάλανα νερά

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι διακοπές της ξεκίνησαν από τη Ρόδο – Οι καταδύσεις στα καταγάλανα νερά

Η παρουσιάστρια έκανε βόλτα με ιστιοπλοϊκό και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια, μετά το φινάλε του «Χαμογέλα και Πάλι», ξεκουράζεται και περνά χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της στη μαγευτική Ρόδο.

Στο νησί των ιπποτών απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και γεμίζει τις μπαταρίες της μετά από μία απαιτητική τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια, όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους followers της, με τη σιλουέτα της, καθώς είναι φανερά αδυνατισμένη και μαυρισμένη.

Σε μία από τις αναρτήσεις της η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε με ροζ μπικίνι στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει. «Διακοπές! Ρόδος», έγραψε στη λεζάντα της.

Σε άλλο ποστ δείχνει πώς πέρασε στη βόλτα που έκανε με ιστιοπλοϊκό. Μάλιστα, εκτός από φωτογραφίες δημοσίευσε και ένα βίντεο με όσα βίωσε εν πλω ενώ δεν παρέλειψε να δείξει και στιγμιότυπα από τις καταδύσεις της στα καταγάλανα νερά. «Άκουγα τον ωκεανό…», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το MEGA

Η Σίσσυ Χρηστίδου χαλαρώνει στη Ρόδο και παίρνει δυνάμεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που θα τη βρει ξανά στο MEGA.

Η παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι και θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές τα σαββατοκύριακα.

«Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024