Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Δαλάκα: Περνάει και μόνη της καλά - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές μετά τον χωρισμό της

Κατερίνα Δαλάκα: Περνάει και μόνη της καλά – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές μετά τον χωρισμό της

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star παραθερίζει στα ελληνικά νησιά και περνά ανέμελες στιγμές

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κατερίνα Δαλάκα. Η αθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, παραθερίζει στα ελληνικά νησιά και περνά ξέγνοιαστες στιγμές ενώ φροντίζει να αναρτά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις διακοπές της η 30χρονη δεν είναι μόνη της αλλά με την Πέγκυ Ζήνα και την οικογένειά της. Η αθλήτρια και η τραγουδίστρια έχουν άριστες σχέσεις και, όπως φαίνεται, η Κατερίνα Δαλάκα έχει αναλάβει να μυήσει στον κόσμο του αθλητισμού την κόρη της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, την Ηλέκτρα. Mάλιστα, η 11χρονη την ανέφερε στα stories της σαν τη μεγάλη της αδερφή.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και να είναι πιο fit από ποτέ. «Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις…», γράφει στη λεζάντα της μίας της ανάρτησης, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της στην πισίνα και έχει για φόντο της τη θάλασσα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία που βρίσκεται.

Στην άλλη της ανάρτηση, χαμογελά στον φακό ενώ κάθεται πάνω σε μία σανίδα sup. «Μια ευτυχισμένη ψυχή δεν ζηλεύει την ευτυχία των άλλων», αναφέρει επίσης στη λεζάντα της.

Δείτε τις αναρτήσεις της

Ο χωρισμός από τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Το φετινό καλοκαίρι η Κατερίνα Δαλάκα το περνά single, αφού χώρισε πρόσφατα από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Το γνωστό ζευγάρι είχε επιλέξει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αμέσως μετά την επιστροφή της αθλήτριας από το Survivor All Star τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα χώρισαν λίγο πριν η ίδια αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, θεωρώντας λάθος την απόφασή της να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης για τρίτη φορά.

Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν μετά την αποβολή της αθλήτριας από το Survivor και μάλιστα πέρασαν μαζί τις διακοπές του Αγίου Πνεύματος, ανεβάζοντας φωτογραφίες με φίλους στα social media.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χώρισαν ξανά και δεν μένουν πια μαζί, με την αθλήτρια να έχει φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα.

Τις φήμες του χωρισμού πυροδότησε η «περίεργη» δραστηριότητα των δύο στα social media, αφού οι τελευταίες δημοσιεύσεις τους «προδίδουν» ότι δεν περνούν πια χρόνο μαζί.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024