Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος Μητσοτάκης: Διασκεδάζει τις εντυπώσεις για το «άδειασμα» της έφιππης αστυνομίας - Η ατάκα για τις καμήλες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διασκεδάζει τις εντυπώσεις για το «άδειασμα» της έφιππης αστυνομίας – Η ατάκα για τις καμήλες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κάλυψε» τον Νότη Μηταράκη δηλώνοντας πως του έχει εμπιστοσύνη και πως «τα άλογα θα μείνουν στο στάβλο για λίγο ακόμα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπισε με χιούμορ την ιδέα της έφιππης αστυνομίας στην οποία αναφέρθηκε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης και την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε «μπλοκάρει», καθώς είχε απορρίψει τη δημιουργία ενός τέτοιου σώματος στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για την έφιππη αστυνομία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στον ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και λέγοντας πως λόγω και του καύσωνα των τελευταίων ημερών, θα έπρεπε να ζητήσει καμήλες από τις χώρες του Κόλπου.

«Για την έφιππη αστυνομία, σκέφτηκα ότι με αυτή τη ζέστη ίσως θα πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία και στον Κόλπο. Είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή έφιππη αστυνομία. Ήταν κάτι που υπήρχε εδώ και καιρό στον προγραμματισμό του υπουργείου ως μια σκέψη, έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι το οποίο δεν το χρειαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα άλογα θα μείνουν στο στάβλο για λίγο ακόμα»

Παράλληλα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του «κάλυψε» τον Νότη Μηταράκη δηλώνοντας πως του έχει εμπιστοσύνη και είναι σίγουρος πως θα κάνει εξαιρετική δουλειά και στο νέο του πόστο και πως τα άλογα προς το παρόν θα μείνουν στον στάβλο.

«Έχω εμπιστοσύνη στους υπουργούς. Ο Νότης Μηταράκης είναι ένας άνθρωπος που έκανε εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο Μετανάστευσης και είμαι σίγουρος θα κάνει εξαιρετική δουλειά και τώρα. Τα άλογα θα μείνουν στο στάβλο για λίγο ακόμα. Είναι ένα ενδιαφέρον θέμα που προσφέρεται πιο πολύ για συζήτηση σε καλοκαιρινή παραλία».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024