Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
80χρονος αγρότης ισχυρίζεται ότι δεν έχει κοιμηθεί... εδώ και εξήντα χρόνια

80χρονος αγρότης ισχυρίζεται ότι δεν έχει κοιμηθεί… εδώ και εξήντα χρόνια

Τι πραγματικά ισχύει...

Ο Thai Ngoc, ένας 80χρονος αγρότης από το Βιετνάμ, έχει τραβήξει την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ με έναν εξαιρετικό ισχυρισμό ότι… έχει να κοιμηθεί πάνω από 60 χρόνια.

Από τότε που αρρώστησε όταν ήταν νέος, ο Ngoc επιμένει ότι παραμένει σε εγρήγορση, αλλά με κάποιο τρόπο, αυτή η σοβαρή αϋπνία δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τη ζωή του.

Ενώ τα περισσότερα άτομα δυσκολεύονται να λειτουργήσουν χωρίς λίγες ώρες ύπνου κάθε μέρα, ο Thai Ngoc έχει συγκεντρώσει σημαντική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα του για την ικανότητά του να ζει μια ευτυχισμένη και δραστήρια ζωή χωρίς ύπνο.

Η οικογένεια του Ngoc, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, των παιδιών του, των φίλων και των γειτόνων του, επιβεβαιώνουν ότι δεν τον έχουν δει ποτέ να κοιμάται. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ngoc ισχυρίζεται ότι η πλήρης έλλειψη ύπνου δεν είχε καμία αρνητική επίπτωση στη συνολική του ευεξία.

«Παραμένω υγιής…»

«Δεν ξέρω αν η αϋπνία έχει επηρεάσει την υγεία μου ή όχι, αλλά παραμένω υγιής και μπορώ να εκτελώ αγροτικές εργασίες όπως κάθε άλλος άνθρωπος» είπε ο Thai Ngoc στο βιετναμέζικη ιστοσελίδα Thanh Nien News.

Γεννημένος το 1942, ο Ngoc ισχυρίζεται ότι προσβλήθηκε από σοβαρό πυρετό σε ηλικία 20 ετών και από τότε δεν μπορεί να κοιμηθεί. Παρά το γεγονός ότι δοκίμασε διάφορα φάρμακα, παραδοσιακές θεραπείες, ακόμη και την κατανάλωση άφθονων ποσοτήτων αλκοόλ, δεν μπόρεσε να βρει ανακούφιση στον ύπνο.

Ο Ngoc κρατούσε την ελπίδα ότι η αϋπνία του ήταν προσωρινή, αλλά επιμένει ότι έχει υπομείνει έξι δεκαετίες χωρίς ύπνο.

Τι πραγματικά συμβαίνει

Η ιστορία του Thai Ngoc έχει παρουσιαστεί ως ένα θαύμα ή μια μοναδική υπερδύναμη στο Βιετνάμ. Ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένους επαγγελματίες υγείας, μπορεί να βιώνει τον ύπνο χωρίς να το γνωρίζει.

Ο Dr. Vikas Wadhwa από την Υπηρεσία Ύπνου της Αυστραλίας εξήγησε ότι ορισμένοι δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο ογδοντάχρονος μπορεί να βιώνει σύντομες περιόδους έλλειψης συνείδησης κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να το συνειδητοποιεί.

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024